سه‌شنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۸
۰ نفر

همشهری آیلاین: معاون پرورشی و تربیت بدنی وزیر آموزش و پرورش از راه‌اندازی کانون‌های اصلاح ناهنجاری‌های قامتی دانش‌آموزان در کشور خبر داد.

علی‌اصغر یزدانی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: متاسفانه با توجه به وجود برخی ناهنجاری‌های قامتی در دانش‌آموزان دختر و پسر پیش‌بینی شده است که دانش‌آموزان دختر و پسر مقطع اول راهنمایی و متوسطه که دارای ناهنجاری‌های ساختار قامتی هستند، به کانون‌های حرکات اصلاحی هدایت ‌شوند.

معاون پرورشی و تربیت بدنی وزیر آموزش و پرورش در ادامه خاطرنشان کرد: کم‌تحرکی مهم‌ترین علت بروز ناهنجاری‌های قامتی و اسکلتی در دانش‌آموزان است که این عارضه دارای تبعات مهم‌تر و بیشتر در دختران دانش‌آموز است.

وی همچنین انواع ناهنجاری قامتی دانش‌آموزان را تحت عناوینی چون «سر به جلو»، «شانه نامتقارن»، «پشت کج»، «پشت گرد»، «پشت گود»، «پشت صاف»، «زانوی ضربدری»، «زانوی پرانتزی»، «کف پای صاف» «شانه افتاده» و «شست کج» عنوان کرد.

یزدانی تصریح کرد: با توجه به اهمیت رفع این ناهنجاری‌های اسکلتی و قامتی در دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است که کانون‌های حرکات اصلاحی و اصلاح ناهنجاری‌های قامتی دانش‌آموزان در تمامی استان‌های کشور راه‌اندازی شود که معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش این کار را با هدف تامین سلامت دانش‌آموزان با جدیت دنبال می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، طبق گزارشات اعلامی وزارت آموزش و پرورش، طرح ارزیابی ساختار قامتی دانش‌اموزان و تشخیص ناهنجاری‌های قامتی دانش‌آموزی، هر سال با پوشش یک میلیون دانش‌آموز مقطع اول راهنمایی و اول متوسطه در سراسر کشور اجرا می‌شود.

اداره کل تربیت‌بدنی وزارت آموزش و پرورش در این باره اعلام کرده بود که بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته در مورد ساختار قامتی دانش‌اموزان، بیش از 60 درصد دانش‌آموزان کشور دارای ناهنجاری اسکلتی و قامتی هستند و حداقل یک عارضه از 10 عارضه ساختار قامتی در این دانش‌آموزان مشاهده می‌شود.

همچنین طبق یافته‌های پژوهش‌های مختلف، به دلیل فقدان تحرک لازم، ناهنجاری‌های قامتی در میان دانش‌آموزان دختر بیش از پسران تشخیص داده شده است.

کد خبر 96908

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز