به گزارش واحد مرکزی خبر، وزیر آموزش و پرورش گفت: با توجه به تفاوت های فردی دانش آموزان، نوع آموزش ها با توجه به سن و جنس آنها متفاوت است؛ کتاب های درسی دختران و پسران یکی است و هیچ تغییری در تالیف آنها بوجود نخواهد آمد.
حمیدرضا حاجی بابایی گفت: با ایجاد تحول بنیادین در آموزش و پرورش، کتاب های درسی نیز تغییر خواهند کرد اما این تغییرات به این معنا نیست که این کتاب ها بر اساس جنسیت دختر و پسر جدا خواهد شد بلکه یادگیری از حالت سنتی حفظ کردن به روش گرایش دانش آموزان به تفکر و نو آوری تغییر خواهد کرد.
وی تاکید کرد: باید مشخص شود شایعه تفکیک کتاب های درسی از کجا آمده، چه کسی آن را گفته است و چه کسانی آن را تحلیل کرده اند؛ گاهی با پی گیری متوجه می شوم خبری که از آموزش و پرورش بیان می شود و مورد تجزیه و تحلیل کارشناسان مختلف قرار می گیرد و مطبوعات نیز آن را درج می کنند، از اساس ریشه ندارد و کذب است.
وی در پاسخ به این سئوال که ایا با دستور کار قرارگرفتن تغییر مقاطع تحصیلی در شورای عالی انقلاب فرهنگی اجرای این طرح به مصوبه مجلس شورای اسلامی نیز نیاز دارد یا خیر گفت: با توجه به اینکه رئیس شورای عالی اموزش و پرورش رئیس جمهور است اگر قرار است لایحه ای با این موضوع به مجلس فرستاده شود یا نامه ای نوشته شود دولت باید این کار را بکند و از مسئولیت های وزیر اموزش و پرورش نیست.
وزیر اموزش و پرورش افزود: امیدوارم کرد شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی با اجرای این طرح موافق باشند.
وی در پاسخ به انتقاد برخی کارشناسان که تغییر سریع مقاطع تحصیلی را به ضرر آموزش و پرورش می دانند گفت: برخی کارها در آموزش و پرورش نیاز به سرعت دارد و اگر ما نتوانیم به سرعت تصمیم بگیریم، ابتدای مهر در سال آینده، نمی توانیم کاری کنیم؛ اگراجرای این طرح به بعد از مهر موکول شود من دو سال بعد از وزارتم هم نمی توانم کاری را در اموزش و پرورش انجام بدهم.
حاجی بابایی در بخش دیگری از این مصاحبه به ویژگی های مدارس در حال احداث اشاره کرد و گفت: در جلسه ای که امروز با مسئولان سازمان نوسازی مدارس داشتیم مقرر شد7500 مدرسه در حال ساخت به سالن های ورزشی (در مدارس بزرگ)، نمازخانه، کتابخانه و تجهیزات لازم مجهز شود.