این را مطالعه ای میگوید که خبرگزاری رویترز نتایج آن را منتشر کرده است. در این مطالعه پژوهشگران رادیولوژیست دانشگاه ایندیانای آمریکا، 44 نوجوان 13 تا 17 ساله را که تاکنون سابقه این نوع بازیها را نداشتند، انتخاب کردند.
بعد از یک دوره که در آن هرکدام از بچهها حداقل 30 دقیقه بازی کرده بودند، این نوجوانان را بررسی کردند. یک گروه با بازیهای معمولی سرگرم شدند و به گروه دیگر بازیهای رزمی و «بکش بکش» داده شد.
برای بررسی تغییرات شناختی و رفتاری بچهها از نوعی ام.آر.آی استفاده کردند که میتواند تغییرات بسیار کوچک در سوخت و ساز سلولهای مغزی را بسنجد، تا بتواند تغییرات عملکردشان را اندازهگیری کند.
نتایج نشان داد در هر دو گروه تغییراتی در سیستم عصبی بهوجود میآید، اما این تغییرات در گروهی که بازیهای خشن کرده بودند، شدیدتر بوده است.
بررسی مغز آنها نشان میداد ناحیه «آمیگدال»، که مسئول بروز واکنشهای هیجانی است، فعالتر شده و در مقابل ناحیه «پره فرونتال» مغز که در تمرکز، قضاوت و کنترل فردی انسان دخالت دارد، فعالیت کمتری پیدا کرده است.
بررسی رفتارهای این کودکان بعد از بازی نیز تأیید کننده همین روند تغییرات در کوتاه مدت بود. آنها تحریک پذیرتر و حواسپرتتر شده بودند و تمرکزشان کم شده بود.