همشهری آنلاین: مدیر منابع انسانی ایرفرانس در جلسه مدیران این شرکت هواپیمایی با پیراهن و کراواتی دریده مجبور به فرار شد، فرار از جلسهای که در نزدیکی فرودگاه شارل دوگل پاریس و با هدف تعدیل نزدیک به سه هزار نیرو برگزار شده بود.
جلسه مزبور با هجوم کارکنان و کارمندان خشمگین از هم پاشید.
فردریک گژه، مدیر عامل ایرفرانس یک ساعت پیش از آغاز کشمکش جلسه را ترک کرده بود اما آقای زاویه بروزتا، مدیر منابع انسانی وی خوش شانس نبود و تیتر و خبر اول بسیاری از روزنامه های اروپا شد.
ایرفرانس میگوید علیه خشونت اعمال شده اقدام قانونی خواهد کرد و آقای بروزتا میگوید: البته که شوکه و سرخوردهام اما نمیخواهم تمام کارکنان و اتحادیههای ایرفرانس سرزنش شوند.
به گزارش يورونيوز کریستوفر مالوژی از اتحادیه کارگری ایرفرانس میگوید: اتحادیه چنین حرکاتی را تایید نمیکند اما کارکنان و کارمندان جانشان به لبشان رسیده است. آنان بسیار کار و تلاش کردهاند و روسا از حذف مشاغل میگویند. این قابل قبول نیست و کارکنان نظر خود را روشن و شفاف و به روش خود ایراد کردند.
فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه با غیرقابل قبول خواندن اين حادثه، نسبت به تاثیر سوء تصاویر ثبت شده دیروز بر چهره فرانسه در خارج از مرزهای این کشور ابراز نگرانی کرد.
وی گفت: وقتی یک گفتگوی گروهی با خشونت و بطور غیرقابل قبولی به مجادله کشیده شد تاثیرش بر چهره و محبوبیت فرانسه مشهود خواهد بود.
مانول والس، نخست وزیر فرانسه پس از دیدار با مدیران ایرفرانس در سخنانی شدیدتر از آقای اولاند گفت: هیچ چیز چنان اعمالی را توجیه نمیکند، اعمالی که شایسته اراذل و اوباش است و مسببان چنان اعمالی باید به شدت مجازات شوند.
اعتصابات در فرانسه امری رایج و معمول است. در عین حال اعتراضات خشونت آمیز برای بدست گرفتن و اجرای قانون توسط مردم همواره ریشه در سنت و تاریخ این کشور داشته است.
ایرفرانس با هدف بهره وری در صدد برکناری ۳۰۰ خلبان، ۹۰۰ مهماندار و خدمه پرواز و یکهزار و ۷۰۰ نفر از پرسنل اداری خود است.
علاوه بر حذف مشاغل، تا سال ۲۰۱۷ میلادی ۱۴ فروند از ۱۰۷ فروند هواپیمای موجود در ناوگان ایرفرانس از سرویس خارج خواهد شد.
همچنین از تعداد پروازهای ۲۲ مسیر این شرکت کاسته خواهد شد و در نهایت تا سال ۲۰۱۷، فعالیت پنج خط این کمپانی در هند و جنوب شرق آسیا متوقف خواهد شد.
نظر شما