ذرت بومی و محلی اهر از محصولات کشاورزی شاخص این شهر محسوب می‌شود که با نام «اهرمَکَه سی» به بازار عرضه می‌شود. این محصول به دلیل عطر و طعم ویژه و با کیفیت از شهرت کشوری برخوردار بوده و کام گردشگران منطقه را شیرین می‌کند.

به گزارش همشهری آنلاین، ذرت بومی و محلی اهر از محصولات کشاورزی شاخص این شهر محسوب می‌شود که با نام «اهرمَکَه سی» به بازار عرضه می‌شود. این محصول به دلیل عطر و طعم ویژه و باکیفیت از شهرت کشوری برخوردار بوده و کام گردشگران منطقه را شیرین می‌کند.

طبق اعلام جهاد کشاورزی شهرستان، امسال سطح زیر کشت این محصول به‌صورت مکانیزه و سنتی ۲۷۵ هکتار بوده است. این محصول ارزشمند می‌تواند در ایجاد اشتغال پایدار و جذب گردشگر نقش بسزایی داشته باشد که با برگزاری جشنواره‌ها، ایجاد بازار فروش مستقل و برندسازی آن می‌توان به این امر مهم دست یافت.

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • فرهاد امیرلو IR ۲۱:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۲
    6 0
    صد درد صد
  • حسین IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
    1 0
    ذرت قدیمی اهر به یادگار پیوسته ذرت های امروزی اهر قابل قیاس با ذرت قدیم اهر نیست