مواد لازم:
نشاسته: 100 گرم
شکر: 200 گرم
روغن: 50 گرم
گلاب: یک قاشق غذاخوری
زعفران: مقدار کم
خلال بادام: حدود 50 گرم
آب: حدود 4 پیمانه
طرز تهیه:
• ابتدا در یک قابلمه حدود 4 پیمانه آب سرد ریخته و نشاسته را درون آن بریزید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.
• قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب آن را هم بزنید.
• وقتی مخلوط فوق جوش آمد و غلیظ شد، روغن، شکر، گلاب و کمی زعفران را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
• مسقطی را درون ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با خلال بادام تزیین کرده و پس از اینکه سرد شد، آن را به شکل لوزی لوزی ببرید.