همشهری آنلاین - شهره فرجی: اگر طعم سیر سرخ کرده را دوست دارید حتما از طرفداران این سوپ سالم و خوشمزه خواهید شد.

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 50 دقیقه

مواد لازم برای 4- 2 نفر:

سیر متوسط: یک عدد کامل

گوجه‌فرنگی بزرگ: ‌2 عدد

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز: 4/1 قاشق چای‌خوری

پاپریکا: یک قاشق چای‌خوری

پودر گشنیز: 2 قاشق چای‌خوری

پودر آویشن: 2/1 قاشق چای‌خوری

آب مرغ یا سبزی‌جات: 2 پیمانه

پنیر رنده شده پارمسان: 2 قاشق غذاخوری

کره: 2/1 قاشق غذاخوری

پیاز کوچک: یک عدد، خرد شده

نمک و فلفل به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت، گرم کنید.

• سر سیرها را طوری ببرید که اکثر حبه‌ها در معرض دید قرار گیرند.

• گوجه‌فرنگی‌ها را نصف کنید.

• سیر و گوجه‌فرنگی‌های نصف شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و روی آن‌ها روغن زیتون بریزید.

• نمک و فلفل روی آن‌ها بپاشید و به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی‌که سیرها طلایی رنگ و گوجه‌فرنگی‌ها نرم شوند، آن‌ها را در فر حرارت داده و سرخ کنید.

• پس از اینکه آن‌ها را از فر بیرون آوردید، پوست گوجه‌فرنگی‌ها را درآورید.

• در یک قابلمه، پیازها را درون روغن، 30 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.

• دو پیمانه آب مرغ یا سبزی‌جات به پیازها اضافه کنید و بگذارید بجوشند.

• سپس، سیر، گوجه‌فرنگی، گشنیز، پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز و آویشن را به درون ظرف اضافه کنید و 3 دقیقه آن‌ها را بجوشانید و هر چند وقت یک بار آن‌ها را هم بزنید و در صورت نیاز نمک و فلفل به آن‌ها بیافزایید.

• قبل از آن که مخلوط را درون دستگاه غذاساز پوره کنید، بگذارید کمی خنک شود.

• پس از پوره کردن، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته،  روی آن پنیر رنده شده بپاشید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها