همشهری آنلاین - شهره فرجی: شیرینی این سوپ مربوط به هویج و تندی آن مربوط به زنجبیل است.

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

هویج: نیم کیلو

پیاز:‌ یک عدد، متوسط

کرفس: یک شاخه، خرد شود.

زنجبیل: یک قاشق غذاخوری، رنده شود.

آب مرغ: 5 پیمانه

پوست رنده شده و آب نصف یک عدد لیمو

کره یا روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

نمک: ‌به مقدار لازم

طرز تهیه:

• کره یا روغن زیتون را درون ظرفی روی حرارت متوسط گرم کنید.

• پیاز، کرفس، هویج، و نمک را درون روغن با حرارت کم سرخ کنید تا نرم شوند.

• زنجبیل را به محتوای ظرف اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر آن‌ها را تفت دهید.

• آب مرغ را به ظرف اضافه کرده و بگذارید مواد داخل ظرف با حرارت کم بجوشند.

• با استفاده از یک همزن، ‌سوپ را به صورت پوره درآورید و به آن پوست و آب لیمو را اضافه کنید.

• پس از اینکه کمی خنک شد آن را درون کاسه‌های کوچک‌تر بریزید و میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها