تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۴

همشهری آنلاین - شهره فرجی: سوپ کرفس، سیب و هویج سرشار از ویتامین‌های مختلف است.

مواد لازم برای 4 نفر:

هویج: 900 گرم؛ ریز خرد شود.

پیاز متوسط: یک عدد؛ خرد شود.

کرفس: سه شاخه؛ خرد شود.

آب مرغ یا آب حاصل از سبزی‌جات پخته شده: یک لیتر

سیب متوسط: ‌سه عدد

رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری

برگ بو: یک عدد

شکر: دو قاشق چای‌خوری

یک چهارم از یک لیموی بزرگ

نمک و فلفل

برگ‌های کرفس شسته شود و برای تزیین روی سوپ آماده شود.

طرز تهیه:

• کرفس، پیاز و هویج را درون قابلمه بزرگی ریخته و روی آن‌ها آب سبزی‌جات بریزید و آن‌ها را جوش آورده سپس درب ظرف را بگذارید و با حرارت کم 10 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.

• در این میان، دو عدد از سیب‌ها را پوست کنده و تخم‌های آن را بیرون آورده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

• تکه‌های سیب، شکر، رب گوجه‌فرنگی و برگ بو را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید بجوشند پس از بیست دقیقه برگ بو را از درون قابلمه بیرون آورید.

• در این میان، سیب‌های باقی‌مانده را با پوست به قطعات کوچک تقسیم کرده و درون قابلمه کوچکی بریزید و روی آن‌ها آب لیمو بچکانید و به مدت یک تا دو دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند سپس از درون قابلمه آن‌ها را بیرون آورید و کنار بگذارید.

• مخلوط سیب و هویج را با استفاده از دستگاه مخلوط کن و یا با پشت قاشق چوبی به صورت پوره درآورید.

• در صورت لزوم سوپ را دوباره گرم کرده و چاشنی لازم را به آن اضافه کنید.

• سوپ را درون کاسه‌های مورد نظر ریخته و روی آن‌ها را با سیب ‌های پخته شده و برگ‌های کرفس تزیین کنید.

نکته: چکاندن آب لیمو بر روی سیب‌ها از تغییر رنگ آن‌ها پیشگیری می‌کند.

www. healthy-cooking-recipes.most-effective-solution.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها