همشهری آنلاین: استفاده از پودر کاری در این سوپ طعم آن را دلچسب‌تر کرده است.

مواد لازم:

کره مارگارین:‌سه قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: 2 پیمانه

پودر کاری: 5 قاشق چای‌خوری

کدو حلوایی: یک کیلو و سیصد گرم؛ به قطعات ریز تقسیم شود.

سیب سبز متوسط: 2 عدد؛ خرد شود.

آب مرغ: 3 پیمانه

نمک: یک قاشق چای‌خوری

سرکه سیب: یک پیمانه

طرز تهیه:

• درون قابلمه بزرگی، مارگارین را ذوب کرده و پیاز را تا حدی که نرم شود درون آن تفت دهید.

• ابتدا پودر کاری سپس سیب، کدو، آب مرغ و نمک را به ظرف اضافه کرده و بگذارید بجوشند.

• حرارت را کم کرده 25 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سیب و کدوها نرم شوند آن‌ها را حرارت دهید.

• دو پیمانه از آب سوپ را از قابلمه برداشته و کنار بگذارید.

• باقی‌ مانده سوپ را درون دستگاه غذاساز ریخته و آن را پوره کنید سپس پوره را درون قابلمه برگردانید.

• سرکه سیب را به محتوای قابلمه اضافه کرده سپس 2 پیمانه آب سوپی را که کنار گذاشته‌ بودید به ظرف اضافه کرده؛ این کار را به دفعات و بتدریج انجام دهید تا غلظت مورد نظرتان حاصل شود فقط مراقب باشید خیلی غلیظ نشود.

• در صورت لزوم سوپ را دوباره گرم کنید.

• فلفل را به سوپ اضافه کرده و پس از آن که سوپ را درون کاسه‌های مورد نظر ریختید روی آن را با قطعات ریز شده سیب تزیین کنید.

www.ivillage.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها