سالاد سزار رژیمی یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که می‌توانید برای رژیم غذایی لاغری خودتان استفاده کنید.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بیتوته، سالاد سزار یکی از گزینه‌های رژیمی منوی رستوران‌هاست است که به دلیل وجود کاهو و مرغ نسبت به سایر غذاها کالری کمتری دارد ولی با این وجود استفاده از مرغ سوخاری، نان سرخ شده، سس کنار سالاد که پرچرب محسوب می‌شود و پنیر نمی‌توان به عنوان یک وعده غذای رژیمی و کم کالری در خانه از آن استفاده کرد.

مواد لازم سالاد سزار رژیمی

کاهو خردشده  ۴ فنجان 

پیاز ریز خرد شده یک‌چهارم فنجان

پنیر پارمزان رنده‌شده  ۲ قاشق غذاخوری

سینه‌ مرغ گریل‌شده (معادل تقریبی ۲۲۰ گرم)، به‌صورت قطعه‌قطعه ۱ عدد

نان گندم کامل  ۱ عدد

اسپری روغن زیتون به میزان لازم

پودر سیر  به دلخواه 

ماست یونانی ساده و بدون چربی  ۳ قاشق غذاخوری

سیر ۲ حبه

خردل دیژون  ۱ قاشق غذاخوری

سس ووستر  ۱ قاشق چای‌خوری

آب‌ لیمو  ۳ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه تازه و خردشده  نصف قاشق چای‌خوری

پنیر پارمزان ۲ قاشق غذا خوری

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد سزار رژیمی

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

نان را به صورت مکعبی برش بزنید و رویشان روغن زیتون اسپری کنید و کمی پودر سیر بپاشید و داخل ظرف بچینید و روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا برشته و طلایی شوند.

مواد سس را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود . در صورت تمایل می‌توانید کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید.

کاهو و پیاز را خرد کرده در ظرف مورد نظر بریزید و رویشان سس بریزید یا این که سس را در ظرف جدا گانه کنار سالاد قرار دهید.

تکه‌های مرغ و نان را روی کاهوها بچینید و در انتها رویشان پنیر پارمزان بپاشید.

روش دوم تهیه سالاد سزار رژیمی

مواد لازم سالاد سزار رژیمی برای ۲ نفر 

کاهو سالادی    ۱ عدد

سینه مرغ   ۱ عدد

روغن زیتون  ۲ قاشق غذاخوری

سیر  ۱ حبه

سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان  به دلخواه

مواد لازم برای سس رژیمی

ماست ۱/۲ پیمانه

سیر ۱ حبه

آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری

ریحان خرد شده  ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد سزار رژیمی

سینه مرغ را با ترکیب روغن زیتون، سرکه بالزامیک، سیر رده شده، نمک و فلفل مزه‌دار کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کنید.

سینه مرغ را در تابه گریل یا ظرف پیرکس قرار داده و روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت نیم ساعت در فر ۲۲۰ درجه بگذارید بپزد.

کاهو را خرد کنید و در ظرف دلخواه بریزید و مرغ را خدرد کنید روی کاهو بچینید.

نان را در توستر یا ساندویچ ساز تست کنید و روی سالاد بچینید.

کمی پنیرپارمزان رنده شده رویش بپاشید.

می‌توانید کمی نمک و فلفل و  آبلیمو یا سرکه بالزامیک روی سالاد بریزید و به همین شکل سرو نمایید یا اینکه سس رژیمی برایش درست کنید.

برای تهیه سس رژیمی، سیر رنده شده، ریحان خرد شده ف آبلیمو تازه و نصف پیمانه ماست همزده را مخلوط کنید و کنار سالاد قرار دهید.

برچسب‌ها