از قدیم خورشت‌ها پای ثابت سفره ایرانی‌ها بوده‌ و جزو غذاهای محبوب خانواده‌ها محسوب می‌شوند. خورشت‌هایی که معمولا در کنار برنج ساده یا نان سرو شده و انواع مختلف دارند. برخی از این خورشت‌ها با هویچ درست می‌شوند و طعم دلپذیر آنها باب دل اکثر افراد است.

همشهری - سعیده مرادی: خورشت هویچ و پرتقال هم از انواع خورشت‌هایی است که هویچ ماده اصلی آن را تشکیل می‌دهد و ترکیب جدید آن هوادارن بسیاری دارد. فاطمه باقری مدرس آشپزی طرز تهیه این خورشت خوشمزه را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

خورشت هویج و پرتقال

آماده سازی:یک ساعت

پخت:۲ ساعت

تعداد : ۲ نفر

مواد لازم:

سینه مرغ بزرگ:یک عدد

پیاز:۲ عدد

هویج متوسط:۲عدد

آب پرتقال:نصف لیوان

رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری

آب:نصف لیوان

آلو بخارا: ۵عدد

کره: ۱۰ گرم

خلال پسته و بادام: به میزان لازم

روغن، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم

زعفران دم کرده غلیظ:۲قاشق غذاخوری

آبلیمو ترش:۲قاشق غذاخوری

شکر درصورت نیاز:۲قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱: سینه مرغ را مربعی برش دهید. هویج را هم درشت رنده کنید.

۲: پیاز خرد کرده را تفت دهید تا طلایی شود. سپس قطعات مرغ را داخل قابلمه ریخته، نمک، فلفل، زرچوبه و دارچین را به آن بیفزایید و تفت دهید. رب گوجه راهم در ادامه اضافه کنید.

۳: هویج رنده شده، آلو بخارا، آبلیمو و زعفران را داخل مواد بریزید، آب و آب پرتقال را نیز اضافه کرده و با حرارت متوسط، فرصت دهید تا خورشت کاملاً بپزد و جا بیفتد.

۴:بعد از پختِ مرغ، خلال پسته و بادام را همراه با کره کمی تفت داده و به خورشت اضافه کنید.

نکته:

میزان شکر و آبلیمو بستگی به ذائقه دارد. اگر پرتقال ترش باشد، دیگر نیازی به آبلیمو نیست و اگر پرتقال شیرین باشد، نیازی به شکر نیست.

منبع: روزنامه همشهری