خورشت‌ها جزو غذاهایی هستند که تنوع بسیار دارند و با مواد مختلف درست می‌شوند. گاه حبوبات مواد اصلی این خورشت‌ها را تشکیل می‌دهند، گاه صیفی جات و دیگر مواد. اما غذای امروز ما مربوط به خورشتی است که با هویچ و فلفل دلمه درست می‌شود.

همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس آشپزی طرز تهیه خورشت فلفل دلمه و هویچ را ارائه کرده است با ما همراه باشید.

آماده سازی:۳۰ دقیقه

پخت:یک ساعت و نیم

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

هویج: ۲ عدد

فلفل دلمه کوچک: یک عدد

پیاز: یک عدد متوسط

سینه مرغ: ۲عدد

سیب زمینی بزرگ: یک عدد

گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد

زعفران دم کرده: به میزان لازم

روغن:به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه:

۱: پیاز رنده شده را سرخ کنید تا طلایی شود.

۲: هویج را که به صورت حلقه‌ای خرد شده را به پیاز اضافه کنید. هویچ که کمی تفت داده شد، فلفل دلمه را به آن بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید.

۳: در این مرحله رب، نمک، فلفل سیاه وزردچوبه را داخل مواد بریزید و آنها را تفت دهید تا خامی مواد گرفته شود. بعد از اینکه مواد کمی سرخ شدند، زعفران را به آنها بیفزایید.

۴: مرغ را که از قبل آب‌پز کرده‌اید به سس اضافه کنید و آب مرغ را داخل قابلمه ریخته و با شعله کم اجازه دهید تا خورشت پخته و جا بیفتد. در آخر سیب زمینی خلالی را سرخ کنید و به خورشت بیفزایید.

نکته:

در تهیه این خورشت می‌توان به جای رب گوجه فرنگی از انواع دیگر رب مانند رب انار یا رب آلو هم استفاده کرد.

منبع: روزنامه همشهری