همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس آشپزی طرز تهیه خورشت فلفل دلمه و هویچ را ارائه کرده است با ما همراه باشید.
آماده سازی:۳۰ دقیقه
پخت:یک ساعت و نیم
تعداد: ۲ نفر
مواد لازم:
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه کوچک: یک عدد
پیاز: یک عدد متوسط
سینه مرغ: ۲عدد
سیب زمینی بزرگ: یک عدد
گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد
زعفران دم کرده: به میزان لازم
روغن:به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
روش تهیه:
۱: پیاز رنده شده را سرخ کنید تا طلایی شود.
۲: هویج را که به صورت حلقهای خرد شده را به پیاز اضافه کنید. هویچ که کمی تفت داده شد، فلفل دلمه را به آن بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید.
۳: در این مرحله رب، نمک، فلفل سیاه وزردچوبه را داخل مواد بریزید و آنها را تفت دهید تا خامی مواد گرفته شود. بعد از اینکه مواد کمی سرخ شدند، زعفران را به آنها بیفزایید.
۴: مرغ را که از قبل آبپز کردهاید به سس اضافه کنید و آب مرغ را داخل قابلمه ریخته و با شعله کم اجازه دهید تا خورشت پخته و جا بیفتد. در آخر سیب زمینی خلالی را سرخ کنید و به خورشت بیفزایید.
نکته:
در تهیه این خورشت میتوان به جای رب گوجه فرنگی از انواع دیگر رب مانند رب انار یا رب آلو هم استفاده کرد.