همشهری آنلاین: کیک شکلات و پنیر ترکیب عجیبی به نظر می‌رسه اما مزه خوبه داره

کیک شکلاتی

شکلات تلخ قطعه قطعه شده                 200 گرم
کره بدون نمک                                    200 گرم                                         
پودر قند                                            250 گرم                                          
تخم مرغ                                           3 عدد                                              
آرد                                                  110 گرم  

کیک پنیر

پنیر خامه                                     400 گرم
پودر قند                                            150 گرم 
وانیل                                                2/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ                                            2 عدد 

خامه روی کیک

خامه زده                                           300 میلی گرم 
پودر قند                                             100 گرم
شاتوت به علاوه مقداری برای تزیین           150 گرم 

طرز تهیه:

1- فر اجاق گاز‌‌ را روی درجه 170 سانتی گراد یا 3 گاز از پیش گرم کنید.

2- برای کیک شکلاتی، شکلات را در ظرفی مقاوم به حرارت ریخته، در روی ظرف آب در حال جوش قرار دهید. مواظب باشید کف ظرف شکلات با آب در تماس نباشد.

3- کره و شکر را در دستگاه همزن با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ‌ها رابه مخلوط اضافه کرده، خوب هم زنید.

4- کم کم آرد را به مخلوط اضافه کنید و درجه هم زن را بالاتر ببرید تا مخلوط نرم و روانی     به دست آید. شکلات را به آرامی وارد مخلوط کرده و همه مواد را با ‌هم ترکیب کنید.

5- در ظرف کیک پزی به ابعاد 5*23*33 سانتی متر‌‌‌ کاغذ مخصوص کیک پزی را قرار دهید و مخلوط را درون آن بریزید و روی آن را با کاردک صاف کنید.

6- برای کیک پنیر، با یک همزن برقی، پنیر خامه، شکر و وانیل را با ‌هم مخلوط کرده آنقدر   هم زنید تا خمیر روان و ضخیمی بدست آید.

7- تخم مر‌غها رابه مخلوط اضافه کنید و مواظب باشید بیش از حد آنها را با هم مخلوط نکنید که در مخلوط شکاف ایجاد شود.

8- روی مخلوط را ابتدا با قاشق سپس با کاردک صاف کنید و آن را در فر که قبلا گرم      کرده اید به مدت 40- 30 دقیقه یا تا زمانی که سفت و سبک شود و دور لبه های آن طلایی شود، قرار دهید.

9- بگذارید کیک پنیری کاملا خنک شود سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا طی شب در یخچال قرار دهید.

10- برای روی کیک، خامه، شکر، و شاتوت را آنقدر هم زنید تا تقریبا سفت شوند. کیک شکلاتی را در ظرف مورد نظر ریخته و کیک پنیر را روی آن بریزید. مخلوط را روی کیک بریزید     و آن را با شاتوت بیشتری تزیین کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها