کیک شکلاتی
شکلات تلخ قطعه قطعه شده 200 گرم
کره بدون نمک 200 گرم
پودر قند 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آرد 110 گرم
کیک پنیر
پنیر خامه 400 گرم
پودر قند 150 گرم
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
خامه روی کیک
خامه زده 300 میلی گرم
پودر قند 100 گرم
شاتوت به علاوه مقداری برای تزیین 150 گرم
طرز تهیه:
1- فر اجاق گاز را روی درجه 170 سانتی گراد یا 3 گاز از پیش گرم کنید.
2- برای کیک شکلاتی، شکلات را در ظرفی مقاوم به حرارت ریخته، در روی ظرف آب در حال جوش قرار دهید. مواظب باشید کف ظرف شکلات با آب در تماس نباشد.
3- کره و شکر را در دستگاه همزن با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها رابه مخلوط اضافه کرده، خوب هم زنید.
4- کم کم آرد را به مخلوط اضافه کنید و درجه هم زن را بالاتر ببرید تا مخلوط نرم و روانی به دست آید. شکلات را به آرامی وارد مخلوط کرده و همه مواد را با هم ترکیب کنید.
5- در ظرف کیک پزی به ابعاد 5*23*33 سانتی متر کاغذ مخصوص کیک پزی را قرار دهید و مخلوط را درون آن بریزید و روی آن را با کاردک صاف کنید.
6- برای کیک پنیر، با یک همزن برقی، پنیر خامه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده آنقدر هم زنید تا خمیر روان و ضخیمی بدست آید.
7- تخم مرغها رابه مخلوط اضافه کنید و مواظب باشید بیش از حد آنها را با هم مخلوط نکنید که در مخلوط شکاف ایجاد شود.
8- روی مخلوط را ابتدا با قاشق سپس با کاردک صاف کنید و آن را در فر که قبلا گرم کرده اید به مدت 40- 30 دقیقه یا تا زمانی که سفت و سبک شود و دور لبه های آن طلایی شود، قرار دهید.
9- بگذارید کیک پنیری کاملا خنک شود سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت یا طی شب در یخچال قرار دهید.
10- برای روی کیک، خامه، شکر، و شاتوت را آنقدر هم زنید تا تقریبا سفت شوند. کیک شکلاتی را در ظرف مورد نظر ریخته و کیک پنیر را روی آن بریزید. مخلوط را روی کیک بریزید و آن را با شاتوت بیشتری تزیین کنید.