زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
برای سوپ
آب مرغ / یک لیتر
روغن زیتون / 2 قاشق غذاخوری
پیاز / 2 عدد، کاملا ریز شده
سیر / 2 حبه، کاملا خرد شده
کدو حلوایی / یک کیلوگرم،خرد شده
آویشن / 4 شاخه
ماست یا خامه ترش / 200 گرم
برای برشته کردن
کره نرم شده / 400 گرم
نان سفید / 4 برش
پنیر / 200 گرم
طرز تهیه:
1- برای سوپ: در یک قابلمه کوچک یا مایکروفر، آب مرغ را گرم کنید.
2- در یک قابلمه بزرگ، روغن را گرم کنید و سیر و پیاز و کدوحلوایی را تا 10 دقیقه یا تا زمانی که پیازها نرم شوند، تفت دهید.
3- آب مرغ را به مخلوط اضافه کنید، سپس آویشن را درون ظرف بریزید، درب آن را بگذارید و تا 30 دقیقه رو ی حرارت کم یا تا زمانی که کدوها نرم شوند آنها را حرارت دهید.
4- برای برشته کردن: تکههای نان را به صورت 4 ساندویچ درآورید و درون آن پنیر و پیازچهها را بگذارید و بیرون نان را کره بمالید، و در یک ظرف نسوز، هر طرف آن را 3- 2 دقیقه یا تا زمانی که طللایی رنگ شوند و پنیر درون آنها ذوب شود، تفت دهید.
5- شاخه آویشن را از سوپ بیرون آورید و بگذارید سوپ کمی سرد شود سپس با یک دستگاه مخلوط کن، سوپ را به صورت پوره درآورید.
6- ماست یا خامه ترش را به محتوای ظرف اضافه کنید و بدون اینکه بجوشد آرام آن را حرارت دهید و نمک و فلفل را به مقدار لازم به غذا اضافه کنید.
7- نانها را به تکههای کوچکتر تقسیم کنید و سوپ را درون ظرف مورد نظر ریخته و با نانهای برشته شده میل کنید.