مربای هویج مثل مربای آلبالو یکی از پرطرفدارترین مرباهاست. تهیه مربای هویج هم بسیار ساده است. در ادامه طرز تهیه این مربای خوشمزه آموزش داده شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، مربای هویج جزو آن دسته مرباهای خوشمزه و پرمصرف است. مربای هویج را می‌توانید به همراه خامه صبحانه، کره یا انواع پنکیک‌ها سرو کنید. در ادامه طرز تهیه این مربا آموزش داده شده است.

مواد لازم

هویج : ۵۰۰ گرم (با قسمت درشت رنده شود)
آبلیمو: یک قاشق‌ غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
دانه هل: یک قاشق غذاخوری (برای به دست آوردن دانه هل پوست سبز هل را به دو نیم تقسیم کنید و دانه‌های آن را درآورید)
شکر: ۵۰۰ گرم
آب ۲ لیوان

طرز تهیه مربای هویج

► مرحله اول

هویج‌ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج‌ها کمی نرم شده و رنگ آنها تغییر کند.

► مرحله دوم

اگر مرباها در ظرف‌های کاملا استریلیزه شده ریخته شوند و همچنین در جای خشک و خنک قرار گرفته باشند تا مدت ۳ ماه قابل نگهداری هستند.

شکر، آبلیمو، آب، گلاب و دانه‌های هل را به هویج اضافه و مخلوط کنید و به مدت ۲ ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد. در آخر خلال بادام را به مربا اضافه کنید و آن را از روی شعله بردارید.

► مرحله سوم

مربای هویج را پس از آماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را  هم می‌توانید داخل مربا بریزید و هم برای تزئین استفاده کنید. پس از اینکه مربا سرد شد داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.

نکات کلیدی برای درست کردن مربای هویج

  • هیچ‌گاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب می‌شود مربا زود کپک بزند.
  • نشانه قوام آمدن مربا: مقداری از شربت را در قاشقی بریزید، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.
  • دلیل کپک زدن مربا: شکر مربا کم باشد، قوام نیامده باشد، کاملا پخته نشده باشد.
  • دلیل شکرک زدن مربا: این حالت معمولاً در مرباها و شیره‌ها دیده می‌شود، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک آن از بین برود.
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها