تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۸۸ - ۰۵:۱۵

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این سوپ لذیذ و سرشار از ویتامین رادر روزهای پاییزی میل کنید، مخصوصا اگر سرماخورده‌اید.

مواد لازم:

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

کدو حلوایی: 2/1 ، به صورت مکعبی شده

هویج: یک عدد تکه تکه شده

کرفس: 2 شاخه قطعه قطعه شده

پیاز: یک عدد خرد شده

سیب زمینی: یک عدد خرد شده

سیر: 4 حبه کاملا ریز شده

آب سبزیجات: 4 پیمانه

نمک: مقدار لازم

فلفل سیاه: مقدار لازم

پیازچه: 2 قاشق غذاخوری خرد شده

طرز تهیه:

1- روغن را در قابلمه بریزید.

2- کدوهای مکعبی شکل، هویج‌‌ها، کرفس‌ها، پیازها را در روغن زیتون حدود 4 دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی رنگ شوند.

3- سیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر آن‌ها را سرخ کنید.

4- آب سبزیجات را روی آن‌ها بریزید.

5- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید جوش بیاید.

6- سپس حرارت را کم کرده و 30 دقیقه بگذارید آرام بجوشد تا سبزیجات نرم شوند.

7- نمک و فلفل را به محتوای قابلمه اضافه کنید.

8- با استفاده از یک همزن، مخلوط را به صورت پوره درآورید و آن را در ظرف مخصوص سوپ که قبلا آماده کرده‌اید، بریزید.

9- روی آن را با پیازچه‌های خرد شده تزیین کنید.

برچسب‌ها