همشهری آنلاین - شهره فرجی: این سوپ بیشتر مخصوص کودکان است، آن‌ها می ‌توانند سبزی‌جات این سوپ را به راحتی خرد کنند و با خوردن آن، طعم سبزی‌جات مختلف را تجربه ‌کنند.

مواد لازم:

آب سبزی‌جات: 5 پیمانه

هویج: 3 عدد برش خورده

ساقه کرفس: 3 عدد خرد شده

سیب زمینی کوچک: 2 عدد، پوست گرفته و خرد شده

گل کلم: یک پیمانه خرد شده

گوجه فرنگی کوچک: سه عدد

نخود فرنگی نیم‌پز: 2/1 پیمانه

ذرت نیم‌پز: 2/1 پیمانه

ماکارونی فرم‌دار: 2/1 پیمانه

طرز تهیه:

1- آب سبزی‌جات را در یک قابلمه بزرگ بریزید و کرفس،‌هویج، سیب‌زمینی، گل کلم و گوجه‌‌فرنگی را به آن اضافه کنید.

2- محتوی قابلمه را بجوشانید سپس حرارت آن را کم کنید و درب آن را بگذارید و به مدت 20 دقیقه آن‌ها را بپزید.

3- بقیه مواد را به ظرف اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر و یا تا زمانی‌ که ماکارونی‌ها نرم شوند آن‌ها را بپزید.

برچسب‌ها