زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
کره: 25 گرم
کرفس: 5 شاخه خرد کرده و برگهای آن را نگه دارید.
سیب زمینی: 100 گرم، پوست کنده و خرد شده
پیازچه یا تره فرنگی: یک عدد، خرد شده
آب مرغ: 3 پیمانه
برگ بو : یک عدد
شیر کم چرب:یک و نیم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
• کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت کم ذوب کنید. کرفس و سیب زمینی و پیازچهها را به مدت 5 دقیقه درآن سرخ کنید.
• آب مرغ را درون قابلمه بریزید و برگ بو را به آن اضافه کنید و آنها را بجوشانید و سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را گذاشته و به مدت 20 دقیقه آنها را بپزید.
• برگ بو را از قابلمه خارج کنید.
• سبزیجات داخل سوپ را با مقداری آب سوپ از قابلمه بیرون آورید و آنها را درون دستگاه غذاساز بریزید و به صورت پوره درآورید.
• پوره را به قابلمه برگردانید و مقداری شیر روی آن بریزید و بآرامی آن را حرارت دهید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
• سوپ آماده شده را در ظرف مخصوص بریزید و در صورت تمایل روی آن را با برگهای خرد شده کرفس، تزیین کنید.