ماهی قرمز به عواملی مانند آب،هوا، دما و غذای مناسب احتیاج دارد تا بتواندسالم بماند و عمر طولانیتری داشته باشد.
* برای دسترسی بیشتر ماهی به اکسیژن، سعی کنید تنگی را انتخاب کنید که سر آن گشاد باشد.
* بهترین دما برای نگهداری ماهی 25- 10 درجه سانتیگراد است. سعی کنید از تغییر ناگهانی دما برای ماهیها، بپرهیزید.
برای تعویض آب تنگ، ابتدا نیمی از آب ظرف ماهی را خالی کرده سپس آب تازه را با دمای ذکر شده وارد تنگ کنید (بهتر است ابتدا آب را درون ظرف دیگری ریخته و 24 ساعت صبر کنید تا هم، کلر آن از بین برود و هم دمای آن به دمای محیط برسد).
* تاحدامکان سعی کنید از غذاهای آماده در بازار که مخصوص ماهی است و معروفترین آنها "گلدفیش" میباشد، استفاده کنید.
* از ماسههای رنگ شده و مصنوعی به هیچ عنوان استفاده نشود.
* هرگز در نور مستقیم خورشید قرار نگیرند، ولی تغییرات روز و شب را حس کنند.