به گزارش خبرگزاری فارس شیخ احمد آل صبا معتقد است که ورزشکاران مسلمان حاضر در بازیهای 2006 دوحه اجازه ندارند شعارهای مذهبی را روی پیراهنهایشان درج کنند.
وی در این زمینه تاکید کرد: هیچ ورزشکاری حق ندارد که در حین انجام مسابقات شعار مذهبی را روی پیراهن خود درج کند.
آل صبا به عملکرد وزنهبردار ایرانی اشاره کرد و گفت: رضازاده در تمامی مسابقات از نام مذهبی روی پیراهنش استفاده میکند و این عمل برخلاف قانون مسابقات است.
رئیس کمیته المپیک اظهار داشت: در صورت تکرار چنین حرکاتی ورزشکاران از ادامه مسابقات محروم و جریمه نقدی خواهند شد.
بهانه تراشی
دبیرکل کمیته ملی المپیک درباره ممنوعیت ایران در استفاده از تبلیغات مذهبی، گفت: آنها با استناد به بندی از اساسنامه بازیهای آسیایی، این مسئله را مطرح کردهاند که بهانهتراشی است.
علی کفاشیان در این باره گفت: روز گذشته (دوشنبه 20 آذر) شورای المپیک آسیا در نامهای با استناد به پاراگراف سه بند یک اساسنامه بازیهای آسیایی، به تمامی تیمها تذکر داد که هیچیک از ورزشکاران نمی توانند از تبلیغاتی که جنبه سیاسی و مذهبی دارند، استفاده کند.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا این ممنوعیت در بازیهای آسیایی پیش وجود نداشت، اظهار داشت: این بار عربها مسئول برگزاری هستند و با حساسیت بیشتری برخورد میکنند. آنها به هر حال به دنبال بهانه تراشی برای ایران هستند؛ البته این نامه تذکری بود که به همه تیمها داده شد؛ اما به ما شفاهی هم گفتند.
کفاشیان در خصوص برخورد ایران با این موضوع، تصریح کرد: فعلاً موضع گیری خاصی نداریم. باید از دوحه بازگردیم و پس از تشکیل جلسه، تصمیمات نهایی را گرفته و آن را در مجمع عمومی کنفدراسیون آسیا مطرح تا اصلاحات اساسی در این اساسنامه صورت گیرد چراکه اسامی ائمه که روی پیراهن ورزشکاران حک می شود، بر اساس اعتقاد شخصی است.
وی افزود: هیچگاه تاکید نداشته ایم تا جنبه تبلیغاتی داشته باشد؛ به همین دلیل باید بازنگری در این بند ایجاد شود. در روزهای باقی مانده نیز موردی اینچنینی نخواهیم داشت که جای نگرانی باشد.
حسین رضازاده قویترین مرد جهان در رشته وزنهبرداری با درج نام مقدس یا ابوالفضل و احسان حدادی، دو و میدانی کار ایرانی با درج نام مقدس یا حسین در این مسابقات مدال طلا را به دست آوردند.