طبق نظر یک کارشناس حقوقی ورزشی، بازی ملوان و تراکتور باید 3 بر صفر به سود ملوان شود.

ملوان

به گزارش همشهری آنلاین، روز یکشنبه قرار بود یکی از بازی‌های حساس و مهم هفته نهم لیگ برتر در ورزشگاه سیروس قایقران بندر انزلی بین دو تیم ملوان و تراکتور برگزار شود اما این مسابقه به دلیل اتفاقات تلخ و عجیب و در حالی که دو تیم در استادیوم حضور داشتند برگزار نشد.

فضای ورزشگاه به دلیل شعارهایی که هواداران دو تیم روی سکوها سر دادند متشنج شد و در نهایت تیم تراکتور در اعتراض به این شعارها تصمیم گرفت در مسابقه حاضر نشود. تراکتوری‌ها در اعتراض به آنچه سردادن فحاشی‌ علیه چند بازیکن این تیم به ویژه شجاع خلیل زاده و علیرضا بیرانوند و البته سر دادن آنچه که «شعارهای قومیتی» نامیده شده تصمیم به ترک مسابقه گرفتند. هر چند مدیران باشگاه ملوان هم اعتقاد دارند جرقه این اتفاقات با شعارهای عجیب هواداران تراکتور زده شد.

به هر حال این مسابقه برگزار نشد و حالا اهالی فوتبال منتظر آرای کمیته انضباطی درباره آن هستند. یکی رای‌های مربوط به تخلف باشگاه‌ها و هواداران‌شان و دیگری رای مربوط به خود مسابقه.

باشگاه تراکتور اعتقاد دارد چون هواداران ملوان علیه بازیکنان تراکتور فحاشی کرده‌اند و مهم‌تر از آن، شعارهای قومیتی سر داده‌اند بازی باید 3 بر صفر به سود تراکتور شود اما ملوانی‌ها می‌گویند چون تراکتور مسابقه را ترک کرده است باید 3 بر صفر بازنده شود.

اما رسول باختر کارشناس حقوقی در این باره در برنامه اینترنتی عادل فردوسی‌پور گفت: «طبق مقررات فدراسیون فوتبال ایران باید به گزارش داور مسابقه مراجعه کنیم. چیزی که مشخص است داور قصد برگزاری مسابقه را داشته است. وقتی داور می‌خواهد مسابقه را برگزار کند اما یکی از تیم‌ها حاضر نمی‌شود، مسابقه به دلیل قصور این تیم برگزار نشده و باید 3 بر صفر بازنده شود. یعنی قانون می‌گوید بازی باید 3 بر صفر به سود ملوان شود.»

باختر در ادامه گفت: «درباره مساله شعارهای قومیتی یا نژادپرستانه، چون پروتکل 3 مرحله‌ای اجرا نشده است این موضوع نمی‌تواند مبنا قرار بگیرد. چون داور قصد انجام مسابقه را داشته است.»

باختر احتمال تکرار مسابقه را منتفی دانست: «تکرار مسابقه شرایط خاص خودش را دارد. قانون در این باره می‌گوید اگر مسابقه به دلیل خارج از اراده طرفین مثل قطع برق، بارش شدید برف و باران یا سیل و با تشخیص داور؛ مسابقه برگزار نشود باید تکرار شود. اما در این بازی چنین اتفاقی نیفتاده است.»

حالا باید منتظر ماند و دید کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره این مسابقه جنجالی چه رایی صادر می‌کند.

کد خبر 1078376

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 15
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • ارتش سرخ ۲۰ US ۰۸:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۸
    17 7
    قانون میگه نتیجه 3بر0 به نفع ملوان و هواداران تیم ملوان باید چند بازی حضور در استادیوم محروم شوند.
  • پرسپولیسی IR ۰۹:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۸
    5 9
    ممنون از هواداران ملوان
  • تورک IR ۰۹:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۸
    7 6
    قانون میگه در ورزشگاهی که شعارهای نژاد پرستانه سر داده میشود نتیجه باید به نفع مهمان ۳ بر صفر اعلام شود و تیم میزبان از لیگ برتر اخراج شود ، قانون فیفاست