نیروی دریایی کره جنوبی اعلام کرد که زیردریایی ۳۶۰۰ تنی این کشور با قابلیت شلیک موشک‌های بالستیک از زیر آب و ماندگاری طولانی‌تر در اعماق دریا، امروز(سه‌شنبه) به آب انداخته شد.

یک زیردریایی تهاجمی جدید کره‌جنوبی

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از خبرگزاری یونهاپ، این نهاد نظامی کره‌جنوبی با بیان این مطلب، افزود: مراسم به آب‌اندازی زیردریایی تهاجمی «سو هوی» در کارخانه کشتی‌سازی شرکت «هانوا اوشن» واقع در جنوب شرقی سئول، برگزار شد.

این زیردریایی سه ‌هزار و ۶۰۰ تنی که به نام یکی از دیپلمات‌های برجسته سلسله گوریو (۹۱۸ تا ۱۳۹۲ میلادی) نام‌گذاری شده است، دومین شناور در چارچوب برنامه ساخت زیردریایی‌های «جانگ بوگو-۳، بلوک ۲» کره جنوبی به شمار می‌رود. نخستین زیردریایی این نسل با نام «جانگ یونگ‌سیل» اکتبر سال گذشته به آب انداخته شده بود.

پیوستن یک زیردریایی تهاجمی جدید با قابلیت شلیک موشک بالستیک به ناوگان دریایی کره‌جنوبی

زیردریایی‌های نسل دوم این برنامه در مقایسه با زیردریایی‌های ۳۰۰۰ تنی نسل نخست که هم‌اکنون در نیروی دریایی کره جنوبی فعال هستند، بزرگ‌تر و طویل‌تر طراحی شده‌اند.

بر اساس اعلام نیروی دریایی کره‌جنوبی، این زیردریایی‌های ارتقایافته به سامانه پرتاب عمودی توسعه‌یافته‌ای مجهز هستند که امکان شلیک موشک‌های بالستیک زیردریایی‌پرتاب (SLBM) را فراهم می‌کند.

همچنین مجموعه‌ای از حسگرهای پیشرفته برای افزایش قابلیت شناسایی و پایش محیط پیرامونی در آنها تعبیه شده است.

پیوستن یک زیردریایی تهاجمی جدید با قابلیت شلیک موشک بالستیک به ناوگان دریایی کره‌جنوبی

زیردریایی «سو هوی» از سامانه پیشران ترکیبی دیزلی-الکتریکی بهره می‌برد که شامل باتری‌های لیتیوم‌یونی با ظرفیت بالا و سامانه پیشران مستقل از هوا (AIP) است.

این فناوری به زیردریایی امکان می‌دهد برای مدت‌زمان طولانی‌تری بدون نیاز به آمدن به سطح آب، در زیر دریا فعالیت کند.

به نوشته یونهاپ، این شناور قرار است در چارچوب تقویت توان بازدارندگی دریایی کره‌جنوبی و در شرایط گسترش ناوگان دریایی کره‌شمالی، به یکی از تجهیزات مهم عملیاتی نیروی دریایی سئول تبدیل شود.

کره‌شمالی نیز در سال‌های اخیر به توسعه ناوگان دریایی خود، از جمله ناوشکن‌های جدید پنج هزار تنی «کانگ کون» و «چوئه هیون»، روی آورده است.

زیردریایی «سو هوی» پس از طی مراحل مختلف آزمایش‌های عملیاتی و ارزیابی‌های فنی، قرار است در سال ۲۰۲۸ به‌طور رسمی به نیروی دریایی کره جنوبی، تحویل داده شود.



کد خبر 1082726
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آسیا و اقیانوسیه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha