گزارش رسانه‌های عبری از جمله هاآرتص نشان می‌دهد تونی بلر، فرستاده انگلیسی ترامپ و عضو ارشد شورای صلح غزه ، تنها ۲۴ ساعت پس از دیداری سرد با نتانیاهو، راهی ملاقاتی سرنوشت‌ساز با “گادی آیزنکوت” شده است.

آیزنکوت

به گزارش همشهری‌آنلاین، در حالی که افزایش شانس گادی آیزنکوت برای نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی خبرساز شده، نماینده انگلیسی دونالد ترامپ درباره غزه در تدارک دیدار با او است.

برنامه دیدار تونی بلر با آیزنکوت در حالی رسانه‌ای شده که او دیروز با رئیس رژیم صهیونیستی و بنیامین نتانیاهو ملاقات کرده بود.

نخست‌وزیرِ بدنام اسبق انگلیس از دی ماه سال گذشته با فرمان دولت آمریکا به عنوان عضو موسس «شورای صلح» برای غزه در حال فعالیت است.

بلر دیروز با رئیس رژیم صهیونیستی اسحاق هرتزوگ و همچنین نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو دیدارهای جداگانه داشت.
این دیدارها در حالی انجام شده که روز گذشته رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند که اکثریت قانونگذاران کنست از آیزنکوت برای نخست‌وزیری حمایت کرده‌اند.

آیزنکوت رهبر حزب یاشار اصلی‌ترین رقیب نتانیاهو است. او رئیس پیشین ستادکل ارتش رژیم صهیونیستی بود.
طبق گزارش روزنامه هاآرتص، بلر در قدس اشغالی با هرتزوگ و نتانیاهو دیدار کرده بود و این دیدارها با هدف «پیشبرد طرح ترامپ برای غزه» انجام شده است.

این رسانه اسرائیلی درباره هدف بلر از دیدار با رقیب نتانیاهو نوشت: «دیدار برنامه‌ریزی شده با آیزنکوت برای ایجاد یک رابطه کاری در نظر گرفته شده است.

کد خبر 1083511

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha