با بودجه کنونی، شبکه فاضلاب شهری تا 22سال آینده تکمیل میشود و به بهرهبرداری میرسد و تا آن موقع بسیاری از اقدامات شبانهروزی به هدر میرود. مهدی چمران افزود: مسئولان پیش از فرارسیدن فصل گرما اعلام کردند که وضعیت آبگیری در سدها مناسب بوده و شهروندان با مشکل کم آبی مواجه نمیشوند، درحالیکه با گذشت یک ماه از فصل تابستان، مصرف آب در پایتخت به شکل قابل توجهی افزایش یافت و در برخی مناطق مشکلاتی را شاهد هستیم.
همچنین دیروز اعلام شد که تهران در پوشش شبکه فاضلاب شهری جزء 10 کلانشهر آخر دنیاست. مشاور شهردار تهران در امور محیطزیست، با اعلام این مطلب، حل این موضوع را نیازمند جذب اعتبارات ملی و همکاریهای بین بخشی دانست و تاکید کرد: باتوجه به اعتبارات اختصاص یافته و سرعت کم کار شاید تا 10 سال آینده هم این شبکه کامل نشود.
محمدهادی حیدرزاده در مورد وجود نیترات در آب تهران، ضمن ابراز خشنودی از جسارت وزیر بهداشت در تایید این موضوع گفت: مهمترین دلیل افزایش نیترات، برداشت بیرویه از آبهای زیرزمینی و نبود شبکه فاضلاب در تهران است.
وی ادامه داد: فقدان شبکه فاضلاب شهری موجب شده تا چاههای جذبی که برای جمعآوری فاضلاب در محدودههای مسکونی، تجاری و اداری ایجاد میشود، به مرور زمان نشت کند و وارد آبهای زیر زمینی شود.
مشاور شهردار تهران با بیان اینکه تکمیل شبکه فاضلاب تهران، به تنهایی توسط وزارت نیرو ممکن نیست، بر هماهنگی بین بخشی در این زمینه تاکید کرد و گفت: شهرداری تهران نیز این آمادگی را دارد تا در چارچوب قوانین و در هنگام نیاز همکاریهای لازم را انجام دهد تا شبکه فاضلاب پایتخت در حداقل زمان ممکن کامل شود.