چهارشنبه ۳۰ تیر ۱۳۸۹ - ۰۶:۱۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: قند اضافه‌شده به غذاها باعث مزه شیرین‌تر آنها می‌شود، اما یک رژیم غذایی سالم نباید بیش از حد حاوی قند باشد.

این توصیه‌ها به شما کمک می‌کند تا میزان قند اضافه‌شده به غذاهای‌تان را محدود کنید:

  •  میزان خوردن آب نبات، دسر، شیرینی‌جات و سایر مواد غذایی شیرین را کاهش دهید.
  •  از غذاهای سالم و تازه استفاده کنید، مانند سبزی، میوه، غلات سبوس‌دارد و اشکال بدون چربی پروتئین‌ها.
  •  به جای نوشیدنی‌های شیرین آب بنوشید.
  •  از غذاهای فرآوری‌شده و کارخانه‌ای اجتناب کنید.
  • به جای شکر از قندهای مصنوعی یا سس سیب (شیرین‌نشده) استفاه کنید.
  • هنگام پختن غذا، دستورالعمل‌های کم‌شیرینی را انتخاب کنید.

HealthDay

کد خبر 112075

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز