به گزارش رویترز آب و هوای داغ و خشک به کاهش برداشت سیبزمینیهای بسیار بزرگ که برای تولید سیبزمینی سرخکرده با طول مطلوب لازمند، انجامیده است.
سخنگوی انجمن کشاورزان آلمان گفت: "صنعت سیبزمینی سرخکرده و مصرفکنندگان مجبور خواهند بود به سیبزمینی سرخکردههای کوتاهتر اکتفا کنند.
او افزود برداشت سیبزمینیهای کوچکتر به معنای آن است که سیبزمینی سرخکردهها در بهترین حالت 45 میلیمتر طول خواهند داشت که بسیار کوتاهتر از اندازه معمول 55 میلیمتر است.
آامان هر سال 11 میلیون تن سیبزمینی تولید میکند که حدود 10 درصد آن به سیبزمینی سرخکرده تبدیل میشود.