به گزارش مهر، رامین مهمانپرست گفت: درشرایطی که مصادیق رفتار آمریکا نشان می دهد این کشور بزرگترین حامی تروریسم طی سه دهه اخیر بوده است، اما با فرافکنی و اتهاماتی واهی علیه سایر کشورها تلاش میکند بر اقدامات خود در این رابطه سرپوش گذارد.
وی بر ضرورت جلوگیری از ایراد اتهامات بیاساس و مغرضانه به کشورها به عنوان عاملان و حامیان فعالیتهای تروریستی تاکید کرد و هشدار داد: این روند میتواند تاثیرات نامطلوبی بر اطمینان و اعتماد متقابل بینالمللی به عنوان یک عنصر اساسی در ثبات و امنیت جهانی داشته باشد.
مهمانپرست تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران اهتمام ویژهای در جهت همکاری با جامعه جهانی در امر مبارزه با تروریسم دارد، اما کشورهای غربی و آمریکا برخورد دو گانهای در خصوص تروریسم دارند که نمونههای آن شامل فعالیت گسترده اعضای گروهک منافقین در این کشورها و ارتباط فعال این گروهک با شخصیتهای سیاسی این کشورها و همچنین نقش برخی دولتهاو سرویسهای اطلاعاتی غربی بویژه آمریکا در حمایت از جریانات تروریستی فعال علیه جمهوری اسلامی ایران مانند گروهک ریگی و پژاک میباشد.
سخنگوی وزارت امورخارجه همچنین نتیجه حضور نیروهای نظامی آمریکا و برخی کشورهای غربی در افغانستان را افزایش چند برابری تولید مواد مخدر به عنوان منبع مالی اصلی تروریسم و افراط گری دانسته و همچنین حمایت از اقدامات تروریستی و جنایات گسترده رژیم صهیونیستی در قتل عام مردم بیگناه فلسطینی و لبنانی را مصداق دیگری از نقش دولت آمریکا در ترویج تروریسم ارزیابی کرد.
وی در پایان تصریح کرد: جامعه بینالمللی بواسطه رویکرد یکجانبه گرایانه آمریکا در اقدامات خود تحت عنوان مبارزه با تروریسم هزینههای زیادی را متحمل شده و بر این اساس معتقد است آمریکا برای تغییر این روند باید تحت فشار قرار گیرد.