دوشنبه ۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۵:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: تحقیقات جدید نشان می‌دهد زنان با خوردن سیب در دوران بارداری، احتمال ابتلای فرزندشان به آسم و علائم مربوط به آن را کاهش می‌دهند.

سیب

محققان هلندی و اسکاتلندی پس از بررسی رژیم غذایی دو هزار زن باردار و کنترل سلامت ریه فرزندان آنها متوجه شدند در میان تنوع زیاد غذاهای مورد مصرف زنان باردار فقط مصرف سیب اثر حفاظت‌بخشی را در ارتباط با وقوع خس خس و آسم در کودکان دارد.

به گفته محققان احتمال وقوع خس خس سینه در کودکانی که مادرانشان در هفته بیش از چهار سیب می خوردند 37درصد و این احتمال در مورد آسم تایید شده توسط پزشک در این کودکان 53درصد کمتر بود.

به گزارش سلامتیران به نقل از خبرگزاری فرانسه، این ارتباط فقط در مورد سیب مشاهده شد که احتمالا به علت محتوای فیتوکمیکال‌های این میوه مانند فلاونوئیدهاست که مشخص شده در عملکرد ریه اثرات مفیدی دارند.[فیبرهای غذایی ممکن است از آسم و دیابت پیشگیری کنند]

خوردن ماهی در دوران بارداری نیز خطر بروز اگزمای پوستی را در کودکان کاهش می دهد.

به گفته محققان در صورت تایید این یافته‌ها، توصیه‌های مربوط به تغییر برنامه غذایی طی بارداری ممکن است به جلوگیری از آلرژی و آسم دوران کودکی کمک کند.

کد خبر 114481
منبع: همشهری آنلاین

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز