در این گزارش آمده است: اگر این مهم به دقت مدیریت نشود همان رشد میتواند باعث افزایش و گسترش عدم تعادل در اقتصاد جهانی شود.
در این گزارش پیش بینی شده است که تولید ناخالص داخلی جهان از 35 هزار میلیارد دلار در سال 2005 به 72 هزار میلیارد دلار در سال 2030 بالغ شود.
علت این امر رشد قوی اقتصادی در توسعه اقتصاد جهانی ذکر شده بود آثار زیست محیطی می تواند موجب کاسته شدن از مزایای رشد جهانی شدن شود.
بانک جهانی کشورهای در حال توسعه را به استفاده از راه حل های جهانی تشویق و اعلام کرد: کشورهای در حال توسعه نقش خود را در سطح جهان گسترش دادهاند و همبستگی کامل در راه حلهای چند جانبه در جهت رفع مشکلات جهانی ضروری به نظر می رسد.
تغییرات آب و هوایی، شامل بیماریهای عفونی و حفاظت از ماهیگیری در دریاها، سه عامل کلیدی است که همکاریهای جهانی بیشتری را طلب می کنند.
بانک جهانی پیش بینی کرد: درآمد کشورهای در حال توسعه تا سال 2030 احتمالا کمتر از یک چهارم کشورهای ثروتمند خواهد بود، اما سطوح درآمدی کشورهای در حال توسعه خیلی بهبود خواهد یافت.
در حال حاضر متوسط سطح زندگی در کشورهایی نظیر چین، مکزیک و ترکیه با کشورهای توسعه یافته ای نظیر اسپانیا قابل مقایسه نیست.
این گزارش به نقل از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران حاکی است: تعداد افرادی که زیر خط فقر قرار دارند و درآمد آنها 1 دلار در روز است.
احتمالا از سطح 1/ 1 میلیارد نفر در شرایط فعلی به سطح 550 میلیون نفر در سال 2030 کاهش پیدا خواهد کرد اما هنوز آفریقا از بالاترین سطح فقر رنج می برد.