تهمتن امینیان دبیر این نمایشگاه در ابتدای مراسم از همه کسانی که در برگزاری این نمایشگاه همکاری کرده بودند قدردانی کرد و در ادامه فرشید مثقالی، رئیس هیأتمدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران به نمایندگی از هیأت داوران بیانیه هیأت داوران را خواند.
در این بیانیه آمده بود: آثار ارائه شده در نمایشگاه سرو نقرهای اگرچه از آثار منتخب اعضای انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران است ولی به هرحال آینهای است از کل فعالیتهای گرافیک ایران و نموداری است از وضعیت نسبی گرافیک ما. اگر قدرت و ضعفی در کارها هست، به هرحال آن چیزی است که در مملکت ما در این زمینه اتفاق میافتد.
در ادامه این بیانیه چنین آمده بود: هیأت انتخاب و داوران که ترکیبی از همه نسلهای فعال در گرافیک ایراناند، روزها و ساعات زیادی را برای انتخاب و سپس داوری گذراند. در بخش داوری، در وهله نخست، هیأت داوران بر این شد که ابتدا در هر بخش 3 کاندیدا را که بهترین نمونه بخش خود هستند، انتخاب کرده و سپس از میان این سه کاندیدا، برنده سرو نقرهای را انتخاب کند که انتخاب برنده اول میان 3 کاندیدا در اغلب بخشها، کار چندان سادهای نبود و در بعضی از بخشها ساعتها برای تعیین برنده اول بحث و بررسی شد.
در ادامه این مراسم جوایز بخشهای مختلف نمایشگاه «سرو نقرهای» با حضور محمد احصایی، نورالدین زرینکلک، ابراهیم حقیقی و طاهره محبی تابان به برگزیدگان اهدا شد که البته تندیس «سرو نقرهای» آماده نبود و قرار شد بعد از آماده شدن این تندیسها برای برگزیدگان ارسال شود.
بخش طراحی نشانه و نشانهنوشته: جایزه این بخش به علیرضا انوشفر اهدا شد.
بخش طراحی پوستر: جایزه سرو نقرهای این بخش به رضا عابدینی تعلق گرفت.
بخش طراحی جلد نشریات: جایزه این بخش به پدرام حربی اختصاص یافت.
بخش طراحی صفحه آرایی نشریات: جایزه سرو نقرهای در این بخش به مجید عباسی هدیه شد.
بخش طراحی گرافیک تبلیغات: نیلوفر ابریشمکار بهخاطر ایدههای خلاقانه و اجرای واضح و روشن و ایجاد وحدت ایده در محصولات کاملاً متفاوت یک شرکت واحد موفق به دریافت جایزه سرو نقرهای این بخش شد.
بخش طراحی بروشور و کاتالوگ: جایزه سرو نقرهای این بخش بهایمان راد اهدا شد.
بخش طراحی الکترونیک: بهراد جوانبخت برنده جایزه سرو نقرهای این بخش اعلام شد.
بخش سایر آثار طراحی گرافیک: جایزه این بخش به نغمه فلورذبیحی تقدیم شد.
«فرشید مثقالی» در ادامه این مراسم از اهدای یک جایزه دیگر که در لیست جوایز این نمایشگاه نبوده است خبر داد و گفت: جایزه ویژه هیأت داوران بهصورت دیپلم افتخار به مسعود سپهر و پدرام حربی به خاطر طراحی هویت بصری جامع علائم و نشانههای متروی تهران اهدا شد.
این نمایشگاه در 9 رشته با استقبال نسل جوان طراحی گرافیک ایران و دانشجویان این رشته روبهرو شد. در این نمایشگاه 376 اثر از 156 هنرمند به نمایش درآمده بود که در بخش طراحی نشانه و نشانه نوشته با 74 اثر بیشترین آثار و در بخش طراحی صفحه آرایی نشریات (کتاب و مطبوعات) با 13 اثر کمترین آثار ارائه شده بود.