جمعه ۲۶ آذر ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۳
۰ نفر

همشهری آ‌نلاین: نماز جمعه آخرین هفته آذر ماه تهران همزمان با یازده محرم به امامت حجت الاسلام‌والمسلمین صدیقی در دانشگاه تهران برگزار شد.

صدیقی نماز

  به گزارش واحد مرکزی خبر، امام جمعه موقت تهران با تسلیت به بازماندگان شهدای حادثه تروریستی چابهار گفت: در میان این شهدا، بچه دو ماهه بوده؛ آیا عشق به امام حسین (ع) گناه است؟ دین چنین اجازه‌ای را به احدی نمی‌دهد که دست به این جنایت‌ها بزند و همچنین وجدان بشری جریحه دار می‌شود.

 وی با تاکید بر این که افرادی که چنین جنایاتی را مرتکب می‌شوند از پست‌ترین موجودات این عالمند گفت: این بدبخت‌ها خودشان نیستند و از سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی بیگانگان ماموریت دارند

 وی خطاب به تروریست‌ها گفت: شما همان مسخ شده‌های کربلائید؛ آنها نیز بچه‌ها را کشتند و به بزرگ و کوچک رحم نکردند؛ حال شما ارث آنها را می‌برید.

 صدیقی با اشاره به این که تروریست‌ها دو هدف عمده را تعقیب می ‌نند گفت: هدف نخست این تروریست‌ها ایجاد اختلاف و دامن زدن به مسائل فرقه‌ای است؛ تفرقه سلاح قدیمی و همیشگی دنیای استعمار به ویژه انگلیس است.

 خطیب جمعه تهران افزود:‌ رهبری پیغمبرگونه و هدایت شده و دارای پشتوانه معنوی امام، در داخل کشور این مشکل را حل کرده است و سفر خلف صالح آن بزرگوار هم به کردستان نشان داد که محبوبیت ایشان در عمق وجود آحاد این مردم و حتی برادران اهل سنت چقدر عمیق و نافذ است.

 صدیقی با اشاره به اینکه ایران برای همه کشورها الگوست گفت: فرقه‌های مختلف می‌توانند با تمسک به مشترکات، برادرانه در کنار هم زندگی کنند و این گونه اقدامات تروریستی وحدت را در کشور ما تعمیق می‌بخشد.

 امام جمعه موقت تهران هدف دیگر از این اقدامات تروریستی را عصبانیت دشمنان ایران از جهش‌های رو به توسعه ایران اسلامی خواند و افزود: آنها قصد دارند با ایجاد مشکل در شهرهای مرزی کشورمان به ناامنی‌ها دامن بزنند زیرا وقتی می‌بینند نظام خدمت گزار مردم مناطق مرزی است و آنها نیز فدایی نظام هستند، درپی ایجاد ناامنی و تحقق اهداف شوم خود می‌افتند.

 وی گفت: اما به کوری چشم دشمنان چرخه‌های پیشرفت ایران در دوران دفاع مقدس راکد نیست و اکنون نیز که کشور از ثبات برخوردار است این پیشرفت‌ها ادامه دارد.

 خطیب جمعه تهران همچنین با گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: هرچه می‌گذرد تحول و تحقق معنویت در دانشگاه‌های ما ملموس‌تر می‌شود.

 حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در ادامه خطبه دوم نماز جمعه تهران با گرامیداشت 27 آذر سالروز شهادت آیت‌الله مفتح، این شهید را از رجال دینی، علمی، فلسفی، حوزوی و دانشگاهی خواند و گفت: شهید مفتح نقطه اتصال دانشگاه و حوزه بود.

 وی ارتباط میان حوزه و دانشگاه را جزو ضروریات نخستین پیشرفت کشور خواند و افزود: پیوند حوزه و دانشگاه به این معناست که استادان دانشگاه و دانشجویان دارای ایمان و تعهد باشند و دانشگاه‌های ما فکری تولید کنند که این فکر به دنبال استقلال کشور باشد.

 خطیب جمعه تهران گفت: اگر دین به دانشگاه برود روحیه توکل و اتکاء به نفس تقویت می‌شود و باید روحیه ایمانی کسب شده از حوزه‌های امام صادق (ع) در دانشگاه‌ها نفوذ پیدا کند.

 صدیقی افزود: تا دیروز دنیای غارتگر از دانشمندان حوزوی ما همچون شهیدان مطهری، مفتح و بهشتی و شهدای محراب هراس داشت و آنها را به خاک و خون می‌کشید اما امروز روزی است که دکتر شهریاری‌ها را در کنار شهیدان مفتح و مطهری می‌بینیم.

 امام جمعه موقت تهران گفت: اینها نشانه این است که تحول و معنویت و عشق به ولایت در دانشگاههای ما نهادینه شده است و همه نخبگان حوزه و دانشگاه باید دست به دست هم دهند و خلاء ها را با همفکری جبران کنند.

 صدیقی در بخش دیگری از خطبه دوم به تظاهرات خیابانی در اروپا و غرب اشاره کرد و افزود: نحوه برخورد سران این کشورها با راهپیمایان نشان داد که همه ادعاهای آنها افسانه است و باطن آنها برای مردم خودشان هم روشن شد.

 وی گفت: انگلیسی‌ها که از حقوق بشر دم می زنند تظاهرات آرام دانشجویان شان را تحمل نکردند و وقتی آن دانشجویان به تصمیم سه برابر شدن شهریه‌ها اعتراض کردند، اعتراض آنها را با ضرب و شتم جواب دادند و چهره‌های اثرگذار در این تظاهرات را دستگیر کردند.

 صدیقی افزود: اینها که ادعا می کنند علم برای همه است با بالابردن سطح شهریه‌ها نشان می‌دهند که فقط عده‌ای خاص می‌توانند تحصیل کنند.

 امام جمعه موقت تهران گفت: شعارهای اینها با شعور و واقعیت تضاد دارد.

 وی در بخش دیگری از سخنانش از حضور باشکوه مردم ایران در مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان و به ویژه روز عاشورای حسینی قدردانی کرد و گفت: این مردم پارسال با رذالت عده‌ای که هم به اصل ولایت فقیه و هم به مقدسات توهین کردند، روبرو شدند و همچنین شاهد روزه خواری گروهی در روز قدس و شعارهای انحرافی آنها بودند اما زمانی که در عاشورای پارسال دیدند این گروه به امام حسین(ع) بی‌حرمتی می‌کنند با بیداری کامل متوجه شدند که این فتنه، فتنه دیگری است و با حضور در صحنه همه دشمنان را مایوس کردند.

 خطیب جمعه این هفته تهران در خطبه نخست نیز با دعوت مردم به رعایت تقوا به حادثه روز عاشورا و شهادت سرور و سالار شهیدان اباعبدالله حسین و هفتادو دوتن از یاران باوفایش در صحرای کربلا اشاره و از این واقعه ماندگار بعنوان زیباترین تابلو که در تاریخ آفرینش ترسیم شده است یاد کرد و گفت: این حادثه تا امتداد عالم را نورافشانی و همواره حماسه تولید می‌کند.

 وی با بیان اینکه حماسه عاشورا یک رویداد اتفاقی نبود تصریح کرد: این حادثه منافقان و ستمگران را در برابر خودشان سرافکنده می‌کند.

 امام جمعه تهران همچنین جریان عاشورا و برنامه ای که بدست امام حسین( ع) و شهدای کربلا و بعد از آن بدست حضرت زینب و به رهبری امام زین العابدین(ع) رقم زده شد از اول خلقت بازگو شده بود و بشریت که اکنون منتظر ظهور حضرت حجت (عج) و سیصد وسیزده تن از یارانش هستند منتظر وقوع چنین حادثه‌ای بود.

 حجت الاسلام صدیقی همچنین تاکید کرد امام حسین(ع) و یاران باوفایش برای تشکیل و تاسیس یک پایگاه مبارزاتی قدم به میدان جهاد گذاشتند و به خوبی از عهده کار برآمدند.

 خطیب جمعه این هفته تهران بارزترین ویژگی و شاخصه قیام عاشورا را حضور شخصیتهای برجسته آن در جبهه حق دانست که همگان با قطع تعلق از وابستگی‌های مادی و درونی برای حفظ کیان توحید پا به میدان جهاد گذاشتند.

کد خبر 123302
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دین و اندیشه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز