دکتر محمدعلی محققی در گفتگو با خبرگزاری مهر، افزود: پرسشنامه های طرح رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی در اجلاس روسای دانشگاه ها در اختیار آنها قرار میگیرد و از آن پس دانشگاه ها 6 ماه فرصت دارند که برای فرآیند ارزیابی خود را آماده کنند.
وی اضافه کرد: دانشگاه ها در این فرصت میتوانند براساس شاخص های ارزیابی به آمادگی کامل برای ارزشیابی و رتبه بندی دست یابند.
محققی اظهار داشت: پس از پایان این فرصت گروه های بازدید کننده طرح، از دانشگاه های علوم پزشکی بازدید میکنند و نتایج را برای سال تحصیلی آینده آماده میکنند.
معاون وزیر بهداشت درباره اعلام نتایج ارزشیابی و رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی به صورت عام گفت: نتایج به شکلی اعلام می شود که قابل دسترسی برای همه افراد باشد و آنها بتوانند از نتایج این رتبه بندی در انتخاب های دانشگاهی بهره بگیرند.
پیش از این شاخص های رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی شامل تعداد اعضای هیئت علمی، انطباق و تحلیل عملکرد دانشگاه، مدیریت شورای دانشگاه، مدیریت بودجه آموزش، جذب هیئت علمی، ثبات مدیریت و گردش نخبگان، پیشرفت و افت تحصیلی، استفاده از فناوری اطلاعات و میزان موفقیت دانشجویان در مقاطع تحصیلی بالاتر اعلام شده بود.
عملکرد مراکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، عملکرد آموزش مداوم دانشگاه ها، جشنواره های آموزشی، فعالیت های ویژه هر دانشگاه، آموزش پزشکی پاسخگو و اخلاق حرفه ای از دیگر شاخص های رتبه بندی است.