به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، دکتر جفری در بیانیهای خاطرنشان ساخت: برای بهره مندی از خواص مفید این سبزی، وجود آنزیمی موسوم به «میروسیناز» ضروری است چون اگر این آنزیم وجود نداشته باشد سولفورافان که مهمترین ترکیب ضد سرطانی و ضد التهابی کلم بروکلی است شکل نخواهد گرفت.
بر همین اساس بخار پز کردن بروکلی به مدت دو تا چهار دقیقه بهترین روش برای حفظ این آنزیم و سایر ریز مغذیهای این سبزی است. در واقع پختن زیاد موجب تخریب میروسیناز میشود.
این یافته در مجله تغذیه و سرطان منتشر شده است.