همشهری آنلاین: رییس مجلس شورای اسلامی گفت: آقایانی که در ایران اطلاعیه صادر کردند و در دام و تله طراحی شده آمریکا افتادند چگونه قدری تامل نکردند که چه نفعی از این اقدام برای ملل منطقه حاصل می‌شود. با چه تحلیلی دست به این کار زدند؟ آیا نباید از حمایت، وجد و سرور آمریکا و اسراییل، منافقین و سلطنت‌طلب‌ها تنبه حاصل می‌کردند؟ آیا نام این اقدام چیزی جز گمراهی و فتنه است؟

مجلس

روسای کمیسیون‌های امنیت ملی و سیاست خارجی، شوراها و امور داخلی، ‌اصل 90،‌ کمیسیون فرهنگی و کمیسیون قضایی در اسرع وقت کمیته‌ای را تشکیل دهند و ابعاد مختلف و سیر آن را از امروز شروع کنند و ظرف چند روز آینده گزارشی را به مجلس ارائه دهند که هم نمایندگان محترم بدانند که با این جریان چگونه باید برخورد شود و هم ملت ایران و هم دستگاه‌های مختلف وظیفه خود را در این راستا بدانند.

دکتر علی لاریجانی امروز - سه‌شنبه - در نطق قبل از دستور خود گفت: خاطرنشان کرد: شما می‌دانستید که راهپیمایی 22 بهمن ملت ایران برای تقویت اراده ملت‌ها در پیگیری نهضت‌های آزادی‌بخش امر مهم و ضروری بود، اما آمریکا دنبال راهپیمایی‌های تصنعی بود که اراده ملت‌های در حال انقلاب را سست کند و متاسفانه شما وسیله این حرکت شدید.

وی گفت: می‌گویند ملت ایران که از قیام‌ها حمایت می‌کند چرا به این راهپیمایی‌های تصنعی و آمریکایی اجازه نمی‌دهد؟ نباید هم اجازه بدهد.

به گزارش ایسنا، در این هنگام نمایندگان صحبت‌های لاریجانی را قطع کرده و با شعارهای الله اکبر و مرگ بر آمریکا به تایید سخنان وی پرداختند.

لاریجانی ادامه داد: اگر وزارت کشور در این امر تخلف می‌کرد قطعا مجلس با وزیر مربوطه برخورد می‌کرد، مگر بنا است ما چشم خود را بر واقعیت‌های ضد انقلاب و آمریکا ببندیم، و اگر قرآن هم بر سر نیزه کردند حمل بر صحت کنیم. اگر روزی عده‌ای بخواهند بر علیه اسلام و پیامبر عظیم‌الشان و ائمه اطهار(ع) تظاهرات کنند کسی به آنها اجازه می‌دهد؟ این تظاهرات از این سنخ امور در شرایط فعلی بدتر از این بود. هرچند که رویه‌ آن بزک شده بود.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس شورای اسلامی این اقدام آمریکایی و صهیونیستی، ضد انقلابی و ضد ملی گمراهان فتنه‌گر را محکوم می‌کند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان بار دیگر صحبت‌های لاریجانی را قطع کردند و با شعار احسنت احسنت و مرگ بر منافق و مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل به تایید صحبت‌های وی پرداختند.

لاریجانی در ادامه گفت: آمریکا هم مطمئن باشد با این روش‌های مزورانه چهره منفورش در ایران و منطقه خراب‌تر و اراده ملت‌ها در مبارزه با آمریکا و صهیونیست عمیق‌تر می‌شود، و آمریکا تردید نکند که با این روش‌های مزورانه دست‌ساز آنها ملت ایران در حمایت از نهضت‌های آزادی‌بخش مصمم‌تر خواهد شد.

رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لازم می‌دانم با توجه به حساسیت‌های منطقه و این رفتارهای مزورانه آمریکا، مجلس شورای اسلامی یک بررسی دقیق‌تری از ماهیت این جریان ضد انقلابی بکند و لذا اگر نمایندگان محترم موافق باشند ما از کمیسیون‌هایی که به این موضوع به نحوی مربوط هستند و از روسای آنها دعوت کنیم تا موضوع را رسیدگی کاملی کنند.

وی افزود: فکر می‌کنم روسای کمیسیون‌های امنیت ملی و سیاست خارجی، شوراها و امور داخلی، ‌اصل 90،‌ کمیسیون فرهنگی و کمیسیون قضایی در اسرع وقت کمیته‌ای را تشکیل دهند و ابعاد مختلف و سیر آن را از امروز شروع کنند و ظرف چند روز آینده گزارشی را به مجلس ارائه دهند که هم نمایندگان محترم بدانند که با این جریان چگونه باید برخورد شود و هم ملت ایران و هم دستگاه‌های مختلف وظیفه خود را در این راستا بدانند.

بعد از اتمام سخنان لاریجانی نمایندگان شعارهایی علیه موسوی و کروبی و خاتمی سر دادند.

هم‌چنین به دلیل ادامه اعتراضات نمایندگان و شعارهایی که می‌دادند، لاریجانی عنوان کرد، فکر می‌کنیم با توجه به این مسائلی که مستمرا در کشور پیدا می‌شود میدان التحریر را هم در مجلس باید برای تظاهرات نمایندگان ایجاد کنیم.

رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه نطق صبح امروز- سه‌شنبه - خود با اشاره به تحولات اخیر منطقه گفت: ظرف دو ماه اخیر که باید آن را دوران شکوفایی بیداری اسلامی در منطقه نامید، صدای شکسته شدن استخوان‌های دیکتاتوری وابسته به آمریکا و صهیونیست شنیده می‌شود و اجمالا می‌توان گفت که دو حرکت کاملا متمایز در مقابل هم قرار داشتند.

‌دکتر علی لاریجانی افزود: یکی حرکت آمریکا و صهیونیست‌ها و کشورهای دیکتاتوری وابسته به آنان در منطقه بود که تلاش می‌کردند به هر نحو ممکن از انقلاب‌ها و نهضت‌های آزادی‌بخش جلوگیری نمایند، لذا چه در تونس و چه در مصر و چه در مناطق دیگر از همه شیوه‌ها از جمله سرکوب، فریبکاری، ‌عقب‌نشینی‌های تاکتیکی، راه‌اندازی درگیری‌های تصنعی داخلی با اسب و شتر و سلطه نظامی با حداقل جابجایی قدرت و چرخش‌های عجیب و غریب بهره جستند.

رییس مجلس یادآور شد: در این میان شاهد مواضع سیاسی و گاه مواضع کاملا متضاد از سوی این کشورها در یک زمان بودیم به طوری که در انقلاب مصر، آمریکا ابتدا با توجه به داشتن تجربه تونس با دستپاچگی‌ موضع گرفت و بعد که حجم توده‌های مردم را در مقابل خود یافت به سود مردم مصر موضع‌گیری کرد، و به فاصله چند روز با اعزام فرستاده ویژه به مصر نسبت به حمایت از مبارک اقدام کرد، اما در روزهای آخر به ناچار تسلیم اراده ملت مصر شد، و با قربانی کردن دست نشانده خود عده‌ای از نظامیان را مورد حمایت قرار داد تا شاید بتواند قیام ملت را در همین جا متوقف کرده و با ظاهری از دموکراسی تسلط خود را بر صهیونیست‌ها هم‌چنان تثبیت کند.

علی لاریجانی اضافه کرد: غرب و حکام دیکتاتور منطقه نیز همسو با آمریکا حرکت کردند، به نحوی که صدراعظم آلمان فورا برای حمایت از اسراییل به آنجا سفر کرد و برخی پادشاهان منطقه نیز به دست و پا افتادند، جالب این است که در طول این مدت که آمریکا و غرب چنین سیاستی را در حفظ دیکتاتورهای وابسته دنبال می‌کردند فریادهای دروغین آنها برای دموکراسی بلند بود.

پس از اتمام نطق لاریجانی اکثریت نمایندگان با حضور در جلوی تریبون مجلس به گرد هم حلقه زده و شعار "مرگ بر موسوی و کروبی و خاتمی" را سر دادند.

آنها در شعارهای دیگری خواستار اعدام موسوی و کروبی شده و در حقیقت پاسخ خود را به درخواست رئیس مجلس برای ارائه راهکار از سوی نمایندگان برای برخورد با فتنه‌گران در همین جلسه ارائه کردند.

این نمایندگان در پایان شعار ما همه سرباز توایم خامنه ای، گوش به فرمان توایم خامنه‌ای، ای رهبر آزاده آماده ایم آماده سر دادند.

کد خبر 128313
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز