حجتالاسلام محمد جعفرمنتظری در گفتوگو با مهر در پاسخ به این پرسش که چرا اعلام آمارهای رسیدگی به پروندهها در دیوان عدالت اداری موجب واکنش مسئولان میشود؟ گفت: هنوز دیوان عدالت بسیاری از حقایق و ناگفتهها را اعلام نکرده است در غیراینصورت جنجال زیادی به راه میافتاد.
رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به برنامه پنجم توسعه گفت: براساس برنامه باید از سال آینده شعب دیوان عدالت اداری در تمامی مراکز استانهای کشور ایجاد شود و به احتساب هر دفتر 3نیرو حداقل 100 کارمند مورد نیاز است که از مرحله ایجاد دفاتر استانی تا استخدام کارمندان با کسری بودجه مواجه هستیم. منتظری اظهار داشت: برای صرفه جویی در بیت المال تلاش شده است تا دفاتر و شعب دیوان عدالت در یکی از اتاقهای دادگستریهای مراکز استانی ایجاد شده و از تجهیزات و امکانات اداری دادگستریها یا سازمان بازرسی استفاده شود.
وی با بیان اینکه با ایجاد شعب دیوان عدالت اداری در مراکز استانها قطعا آمار شکایات و پروندهها افزایش خواهد یافت، گفت: وظیفه شعب دیوان عدالت اداری در هر استان ارتباطات مردمی و ارجاع شکایات به تهران و ابلاغ احکام است.رئیس دیوان عدالت اداری با بیان اینکه هماکنون فقط 100قاضی، پروندههای موجود در دیوان عدالت اداری را بررسی و قضاوت میکنند، افزود: با توجه به حجم پروندههای موجود 50 قاضی کم داریم.
منتظری در پاسخ به این پرسش که چرا دیوان عدالت مانند مجتمع قضایی رسیدگی به امور اقتصادی و برخی سازمانهای قضایی اطلاع رسانی نمیکند، گفت: خیلی در قید اطلاعرسانی و ایجاد تنش و چالش در جامعه نیستیم ولی اگر لازم باشد اطلاعرسانی میکنیم. البته تلاش ما این است با تعامل و تفاهم، عمده مشکلات رفع شود زیرا در غیراینصورت ادارات و سازمانها تضعیف میشود.وی افزود: دیوان عدالت آمادگی خود را در تعامل با سازمانهای دولتی برای رفع ایرادات و مشکلات اعلام کرده و تعداد زیادی از سازمانها هم آمدهاند ولی برخی هنوز تعامل خوبی با دیوان برقرار نکردهاند.