به یاد دارم یکی از دوستان دانشگاهی میگفت که وقتی در هر مطلبی که در سایتها درباره روزنامهنگاری و ارتباطات منتشر شده، عمیق میشوم، در نهایت به همشهریآنلاین میرسم.
این سخن شاید اندکی اغراق آمیز باشد، اما اگر نگاهی به برخی از مفاهیم و موضوعاتی که در زمینههای مختلف روزنامهنگاری، در کمتر از ۶ سال اخیر، روی سایت همشهریآنلاین قرار گرفته است، بیندازید پیخواهید برد که این سخن بهرهای از حقیقت هم دارد و بیخود نیست میگویند، دکتر یونس شکرخواه کدخدای اینترنت و روزنامهنگاری سایبر در ایران.
از جمله بخشهایی که به کارعلاقهمندان و به خصوص دانشجویان و روزنامهنگاران میآید، سبکها و بخشهای مختلف روزنامهنگاری است برخی چانگهایی است که در زمینه مسائل مختلف مرتبط با دانش روزنامهنگاری در همشهریآنلاین آمده است. این مسائل میتواند درباره نوشتهای کوتاه و موجز اما دقیق و فشرده از سیدفرید قاسمی، محقق و مورخ نامدار تاریخ مطبوعات ایران باشد.
آشنایی با تاریخ آموزش روزنامهنگاری در ایران
و یا مطالبی خواندنی و آموختنی درباره برخی سبکهای خبری و شیوههای خبر نویسی همانند «نرمخبر» یا سافت نیوز و یا سبک الماس خبری.
سافتنیوز چسیت و چگونه نوشته میشود؟
همچنانکه در این بخش میتوانید درباره برخی رخدادهای مهم و جهانی عرصه مطبوعات و روزنامهنگاری که به چالشی جدی بین اصحاب قدرت و رسانهها تبدیل شده هم اطلاعات دقیق و کاملی به دست آورید.
آشنایی با اصول اخلاق حرفهای روزنامهنگاری هم از دیگر مطالب مهمی است که خواندن آن برای روزنامهنگاران اهمیت دارد تا بدانند که وقتی دست به قلم میبرند باید پیش از راندن قلم بر کاغذ و یا تایپ مطلبی به چه چیزهایی فکر کنند و بیندیشند.
آشنایی با اصول بینالمللی اخلاق حرفهای روزنامهنگاری
دوستان من در همشهریآنلاین تمامی این مطالب را به گونهآی سامان دادهاند که در زیر هر یک از این مفاهیم میتوانید سایر مفاهیم را هم ببینید. لذا به جای آنکه سر شما را درد بیاورم، دعوتتان میکنم که نگاهی به مفهوم ارتباط و ارتباطات چیست؟ بیندازید و سپس وقتی به پایان مقاله که رسیدید، نظری هم به لینکهای مرتبط بیفکنید تا با برخی مدخلها و مفاهیم مهم این حوزه آشنایی عمیقتری پیدا کنید.