مواد لازم:
روغن سبزیجات: 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: 2 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه:2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
نعنای خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه
سیب: یک عدد، هستههای آن بیرون آورده و به قطعات دو سانتیمتری تقسیم شود.
موز: 2 عدد، پوست کنده و به قطعات دو سانتیمتری تقسیم شود.
هلو: 2 عدد، هسته آن جدا شده و به قطعات دو سانتیمتری تقسیم شود.
کیوی: پوست کنده و به قطعات دو سانتیمتری تقسیم شود.
آناناس تازه یا به صورت کمپوت: 100 گرم، به قطعات دو سانتیمتری تقسیم شود.
توت فرنگی: 16 عدد، به قطعات کوچک تقسیم شود.
طرز تهیه:
• کبابپز را از قبل، گرم کنید.
• درون کاسهای کوچک، روغن، شکر، آب لیمو، دارچین و نعنا را با هم مخلوط کرده و کمی حرارت دهید تا شکر آن، آب شود.
• اگر از سیخ چوبی استفاده میکنید، آنها را به مدت 10 دقیقه درون آب قرار داده تا نسوزند.
• میوهها را به طور یکی در میان به سیخ بکشید.
• میوهها را به مخلوط شکر آغشته کنید و آنها را روی کبابپز قرار دهید.
• سیخهای حاوی میوه را به مدت 10- 8 دقیقه روی کبابپز قرار داده و مرتب بچرخانید و به محض این که قهوهای رنگ شده و از درون داغ شدند آنها را از روی حرارت بردارید.
www.fresh-fruit-daily.com