به گزارش روابط عمومی وزارت بازرگانی، سید مسعود میرکاظمی در دیدار با منذرالزنایدی وزیر بازرگانی و صنایع دستی جمهوری تونس، ضمن ابراز علاقهمندی ایران برای توسعه روابط تجاری، علیرغم برگزاری 8 اجلاس کمیسیون مشترک میان دو کشور، اجراییتر شدن مسایل مطرح در این کمیسیونها را ضروری دانست.
وزیر بازرگانی کشورمان با اشاره به ظرفیت های خوب و مناسب موجود، شناخت نیازمندیها و توانمندیهای دو کشور را از کالاها و خدمات یکدیگر را لازم و توسعه سطح تبادلات اقتصادی و تجاری را با گسترش روابط بیشتر و نشستهای متقابل میسر دانست.
وی هم چنین فراهم شدن زیرساخت های ارتباطی را در فعالیت و سرمایهگذاری بیشتر بخشهای خصوصی دو کشور مهم ارزیابی کرد و گسترش ارتباطات بانکی، گمرکی، ارتباطات موسسات استاندارد و برقراری نظام تعرفههای ترجیحی را از عوامل مؤثر دربهبود زیرساختها و به تبع آن توسعه سطح روابط تجاری دو کشور دانست.
وزیر بازرگانی تبادل هیأت های تجاری و برگزاری نمایشگاههای تخصصی را، از نکات مهم در توسعه سطح روابط تجاری و نیز از راههای شناخت توانمندیهای موجود دو کشور خواند.
میرکاظمی با اشاره به 55 میلیارد دلار حجم تجارت غیرنفتی ایران با کشورهای غربی و اروپایی، از علاقهمندی کشورمان برای برقراری تبادلات تجاری با کشورهای مسلمان خصوصاً کشور دوست و برادر جمهوری تونس خبر داد.
میرکاظمی از صنایع خودروسازی، ماشینآلات و تجهیزات، صنایع غذایی، دارو وتجهیزات پزشکی و صادرات خدمات فنی و مهندسی بعنوان زمینههای فعالیت جمهوری اسلامی ایران نام برد و از علاقهمندی کشورش برای انتقال این فناوریها به کشور تونس و افزایش روابط تجاری خبر داد.
وزیر بازرگانی و صنایع دستی جمهوری تونس نیز در این دیدار با اشاره به وضعیت اقتصادی کشورش خواستار بهرهگیری از توانمندیهای ایران و افزایش مشارکت و سرمایهگذاری در زمینههای مختلف شد.
منذرالزنایدی ضمن اعلام علاقهمندی رهبر و مردم کشور تونس به تحکیم روابط با جمهوری اسلامی ایران از تلاش برای استفاده از کلیه امکانات و توانمندیهای میان دو کشور برای ارتقا سطح روابط اقتصادی و تجاری خبر داد.
الزنایدی با ابراز امیدوری از اینکه برگزاری اینگونه نشستها در تحکیم روابط دو کشور مؤثر است، از اعلام آمادگی کشورش برای هرگونه مذاکره در زمینه مسایل مربوط به روابط تجاری و اقتصادی دو کشور خبر داد.
وزیر بازرگانی وصنایع دستی جمهوری تونس با اشاره به اینکه میزان صادرات و واردات نقش مهمی در پویایی اقتصادی کشورش ایفا میکند، جمهوری اسلامی ایران را بازار مناسبی برای واردات محصولات تونسی و تونس را دروازه خوبی برای ورود کالاهای ایرانی خواند.