سید صولت مرتضوی در گفتوگو با ایسنا، با بیان این مطلب، افزود: 4 معاون استاندار، 7 فرماندار، 2 بخشدار و 30 نفر از مدیران کل ستادی و استانی از دستگاههای مختلف اجرایی ،3 تن از ائمه محترم جمعه هم چنین برخی از معاونین فرمانداران و وزرا برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی استعفا دادهاند.
وی با تاکید بر اینکه در خصوص کاهش تعداد افراد استعفا دهنده در این دوره ، نسبت به دورهی قبل انتخابات مجلس آمار دقیقی وجود ندارد، گفت: اما در هر صورت ما روند کاهش را داشتهایم و به نظر میرسد مدیران اجرایی اقبالی به کاندیداتوری برای مجلس نهم از خود نشان ندادهاند.
مرتضوی در ادامه با بیان اینکه ما هم اکنون در ستاد انتخابات روند طبیعی را با تعامل با سایر دستگاهها مخصوصا با دستگاههای نظارت پیش میبریم، اظهار کرد: زمانبندی برای آموزشهای مناسب هم برای عموم مردم و هم برای مجریان انتخابات نیز در نظر گرفته و برای آن برنامهریزی شده است و ما هم اکنون در حال تهیه این متون آموزشی هستیم.
وی همچنین در خصوص بحث رایانهای شدن انتخابات مجلس نهم نیز اظهار کرد: برای ما صحت و مشارکت مناسب مردمی در انتخابات مهم است و معتقدیم به خاطر سرعت نباید مشکلی در روند انتخابات بوجود بیاید.
مرتضوی گفت: در این دوره امیدواریم بتوانیم در برخی از حوزههای انتخابیه ،انتخابات رایانهای را برگزار کنیم.
وی همچنین در خصوص زمان انتشار اطلاعیه شماره 3 ستاد انتخابات کشور نیز گفت: ما میخواستیم اطلاعیه شماره سهمان را بعد از تصویب قانون مربوط به مدارک تحصیلی صادر کنیم، ولی استفساریه مجلس مورد تایید شورای نگهبان قرار نگرفت و ما منتظریم تعطیلات تابستانی مجلس تمام شود و نمایندگان پس از بازگشت در این مورد تصمیم گیرد پس از آن شورای نگهبان قانون را مورد تایید قرار دهد تا ضمانت اجرا داشته باشد.
رییس ستاد انتخابات گفت: اطلاعیه شماره3، یک اطلاعیه کامل در خصوص مدارک تحصیلی داوطلبان خواهد بود.