به گزارش ایسنا، در کتاب گیاهان دارویی نوشته دکتر علی زرگری آمده است: زردآلو با نام علمی Avmeniaca vulgarislam یکی از درختان زیبای متعلق به تیره گل سرخ است که به حالت تازه اثر درمانی قابض دارد و در رفع اسهالهای ساده موثر است این در حالی است که زردآلو به حالت خشک ملین است.
مصرف زردآلو برای مبتلایان به ورم مفاصل و کمخونی ناشی از خونرویها توصیه میشود، ضمن اینکه در درمان کمخونی (Anemie) نیز مفید تشخیص داده شده است.
مصرف زردآلو برای کودکان مبتلا به نرمی استخوان و اطفالی که رشد کافی نکردهاند توصیه میشود.
زردآلو میوهای است که به حالت نارس، دیرهضم است بطوری که حتی مصرف نوع رسیده آن برای مبتلایان به سوء هضم و ضعف اعمال کبد، ممنوع میشود.
مغز دانههای شیرین زردآلو خوش طعم است و مانند مغز بادام مصرف میشود اما مغز، دانههای تلخ آن به علت دارا بودن آمیگدالین خطرناک است.
قراردادن قسمت گوشتدار زردآلو رسیده بر روی پوست صورت، اثر نرم کننده و مفید، خصوصا در فصل تابستان ظاهر میکند.