همشهری آنلاین: آیت‌الله مهدوی کنی با بیان اینکه رهبری حرف آخر را می‌زند، گفت: باید جایگاه و شئون ولایت را در برابر تهاجم‌های داخلی و خارجی حفظ کنیم و پاسدار آن باشیم.

 به گزارش ایسنا، رئیس مجلس خبرگان رهبری که در نشست هیات رئیسه و روسای مجلس خبرگان رهبری سخن می‌گفت،افزود: مجلس خبرگان با توجه به هدفی که به منظور آن تاسیس شده است، یکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی است.

 وی افزود: همان‌طور که مقام معظم رهبری رکن اول نظام است، مجلس خبرگان نیز ارزشمند می‌باشد و اعضای مجلس خبرگان هستند که باید ارزش آن را حفظ کنند.

 مهدوی کنی با بیان این‌که دو وظیفه بر عهده‌ی مجلس خبرگان وجود دارد، ادامه داد: همین دو وظیفه یعنی تعیین و کشف رهبری و بعد نظارت بر آن بسیار مهم است که البته به نظر بنده نظارت به معنای تحصین و پاسداری و برای حفظ جایگاه رهبری می‌باشد.

 رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت:مسئولیتی از طرف مردم بر عهده‌ی ما گذاشته شده است و نیز به تعبیری از طرف شرع مقدس وظیفه‌ی بزرگی بر عهده‌ ماست و آن این‌که باید جایگاه و شئون ولایت را در برابر تهاجم‌های داخلی و خارجی حفظ و از آن پاسداری کنیم و باید همیشه پشت سنگر برای دفاع از این جایگاه بزرگ آماده باشیم.

 مهدوی کنی خاطرنشان کرد: کسانی که در جایگاه ائمه جمعه و غیره هستند، می‌توانند از موقعیت‌های دینی و اجتماعی خود برای حفظ این جایگاه استفاده کنند تا از آفات دشمنان داخلی و خارجی در امان بماند.

 وی با تاکید بر حفظ جایگاه ولایت، تصریح کرد: در این جهت ثبات قدم لازم است و باید از حرف‌های دوپهلو و موضع‌گیری‌هایی که باعث استفاده‌ دشمنان می‌شود، پرهیز شود و به عنوان آزادی فکر و اندیشه در مورد این جایگاه بحث‌های دوپهلو صورت نگیرد، بلکه باید موضع مشخص باشد.

 رئیس مجلس خبرگان رهبری هم‌چنین با اشاره به نقش کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: این کمیسیون‌ها نباید جنبه‌ی تشریفاتی داشته باشند، بلکه باید به وظایفی که بر عهده‌ی آنها گذاشته شده عمل کنند.

 مهدوی‌کنی در ادامه با تاکید بر ضرورت وحدت برای حفظ نظام، با اشاره به روایتی گفت: مردم در مقام رهبری و امامت سه تکلیف بر عهده دارند که اولی تشخیص امام و معرفت اساسی نسبت به آن است. دوم، وقتی امام شناخته شد باید تسلیم آن شد. و سوم این‌که اگر اختلاف سلیقه‌ای پیش آمد نباید بر سر یکدیگر بزنیم.

 وی با بیان این‌که در یک نظام اسلامی تکلیف مشخص است، ادامه داد: در نظامی که امام پیشنهاد داده‌اند و مردم نیز به آن رای داده‌اند، مقام رهبری در راس امور و بعد از آن قوای سه‌گانه قرار دارند.

 رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به قانون اساسی گفت: این‌طور نیست که مقام معظم رهبری تنهایی بنشینند و تصمیم بگیرند. حتی در زمان امام نیز اگر اختلافی پیش می‌آمد، امام بلافاصله اظهارنظر نمی‌کرد، بلکه می‌گفت بروید با کارشناسان این مسائل مشورت کنید و تنها در موارد بحرانی وارد می‌شد.

 مهدوی کنی خاطرشان کرد: سه قوه‌ی محترم جزو ارکان نظام هستند، اما باید طوری رفتار کنند که اختلافی پیش نیاید و اگر پیش آمد نیز هماهنگی آن با رهبری است، ولی جایگاه رهبری نیز این است که حرف آخر را می‌زند و باید تسلیم آن شد.

 وی افزود: فلان رئیس‌جمهور گفت که من قانون را قبول ندارم؛ یادم می‌آید که امام پاسخ داد که قانون تو را قبول ندارد. امام تاکید داشت که حفظ نظام از اوجب واجبات است.

 رئیس مجلس خبرگان رهبری در ادامه تاکید کرد: آن‌چه دشمنان ما را امیدوار می‌کند که علیه ما تهاجم و تحریم کنند، اختلافات است و اگر ما با هم باشیم دشمن نمی‌تواند کاری انجام دهد. امام نیز تاکید داشت که دشمنان شما شاید کارهایی انجام بدهند، اما موفق نمی‌شوند به شرط‌ها و شروط‌ها و آن این‌که با هم باشید.

 مهدوی کنی در پایان بر حفظ جایگاه ولایت تاکید کرد و گفت: باید از این جایگاه قولا و عملا دفاع شود و مبادا کسی طوری رفتار یا سکوت کند که دشمنان امیدوار شوند. اگر با هم باشیم آنها نمی‌توانند کاری بکنند.

کد خبر 140833
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز