امروز موسیقی غربی نیز به ابزار فرهنگ سیاسی متلاشی کننده غرب درآمده که زرسالاران و سرمایهداران قصد دارند با اشاعه آن، جهان را تحت نفوذ و سیطره خود درآورند که در چنین شرایطی باید موسیقی تعالی بخش خود را با افتخار به جهانیان معرفی کنیم.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر محمود احمدینژاد صبح یکشنبه 20 شهریور در مراسم جشن ثبت جهانی موسیقی مقامی شمالیهای خراسان با بیان اینکه موسیقی راهی برای نجات بشریت است نه به اسارت کشاندن آن، اظهار داشت: موسیقی ایرانی نشاندهنده راه نجات و سعادت است که هرکس آن را بشنود ندای انسانیت را از آن دریافت میکند نه همچون موسیقیهای غربی که منادی خودخواهی، شهوتپرستی و افسارگسیختگی هستند.
رئیسجمهور با بیان اینکه موسیقی نیز همچون سایر عرصههای هنر اسیر مطامع سرمایهسالاران شده است، گفت: امروز موسیقی غربی نیز به ابزار فرهنگ سیاسی متلاشی کننده غرب درآمده که زرسالاران و سرمایهداران قصد دارند با اشاعه آن، جهان را تحت سلطه خود درآورند.
احمدینژاد با بیان اینکه موسیقی، صنایع دستی و مسکن در ایران اسلامی هر سه از جنس فرهنگ هستند، خاطرنشان کرد: مسکن در ایران با بسیاری از نقاط دنیا متفاوت است و صرفاً یک کالای اقتصادی نیست بلکه جنبههای فرهنگی پررنگی دارد و محلی برای شکلگیری خانواده به عنوان اصلیترین کانون اجتماع و محل الفت، تربیت، رشد و کمالیابی انسانهاست.
رئیسجمهور با بیان اینکه در فرهنگ اسلامی انسان باید عزیز و متعالی زندگی کند، گفت: حداقل نیازمندی انسانها برای زندگی عزتمندانه و باکرامت برخورداری از مسکن مناسب است و خدا را سپاس میگویم که دولت در گام اول خود برای رفع مشکل مسکن، طرح مسکن مهر را در سراسر کشور اجرا کرد تا به نیازهای فوری این بخش برای همه اقشار جامعه پاسخ دهد.
احمدینژاد با اشاره به افتتاح پروژههای مسکن مهر در استان خراسان شمالی با اظهار امیدواری از اینکه در پایان سال 91 طرح مسکن مهر دیگر کسی در ایران بدون خانه نباشد، افزود: البته طرح مسکن مهر در مقایسه با ظرفیتهای ایران اسلامی، هدف کوچکی است و با توجه به سرزمین بزرگ و وسیع ایران و همت، فرهنگ، اعتقادات و ظرفیتهای مادی ایران این امکان وجود دارد که اهداف بسیار بزرگتری را در حوزه مسکن مد نظر قرار دهیم تا همه در ایران صاحب مسکن مناسب و در شأن یک ایرانی مسلمان شوند.
رئیسجمهور در ادامه با بیان اینکه انسان بدون فرهنگ با سایر موجودات تفاوتی نداشته، اظهار داشت: باورها، اندیشهها و رفتارهایی که آثار ماندگار در جریان زندگی انسان باقی میگذارند، تبدیل به فرهنگ میشوند و فرهنگ به تعبیر دیگر خواستهها، آرزوها و آرمانهای ثابت همه ملتها و همه بشریت است و اینکه مطرح کردم جنگ فرهنگها را قبول ندارم برآمده از همین تعریف است که فرهنگ را برآمده از فطرت انسانها فارغ از ملیت و قومیت میدانم و آنچه از آن تعبیر به جنگ فرهنگها میشود به اعتقاد بنده جنگ بین بیفرهنگی و فرهنگ است.
رئیسجمهور در ادامه هنر را تجلی خلاقیت خداوند از مجرای انسان توصیف کرد و گفت: زندگی بدون هنر، زندگی نیست و آنچه هنرمندانه بیان و مطرح نشود، زیبا، سازنده و ماندگار نخواهد بود.
دکتر احمدینژاد زیباترین و متعالیترین هنرها را هنر دوست داشتن دیگران عنوان کرد که تجلی رحمانیت و رحیمیت خداوند است و اظهار داشت: هر آنچه از ظلم و جنایت در طول تاریخ رخ داده از ناحیه کسانی است که از هنر دوست داشتن بیبهره بودند.
رئیسجمهور در ادامه با اشاره به سالروز واقعه 11 سپتامبر خاطرنشان کرد: کسانی که دلشان از محبت به دیگران تهی شده و به جای خدا و توحید و عشق به ارزشهای الهی و انسانی خودخواهی را در دلهایشان انداختهاند، ماجرایی درست کردند و بیش از سه هزار نفر را کشتند که ای کاش به همین مقدار بسنده میکردند اما متاسفانه این ماجرا را بهانه قرار داده و کشورهایی را اشغال کرده و بیش از یک میلیون نفر را در عراق و افغانستان کشته و تعداد بیشتری را آواره کردند و هنوز طلبکار هستند.
احمدینژاد با طرح این سوال که کسانی که صد میلیارد دلار اسلحه به کشورهای منطقه صادر میکنند آیا این اسلحهها را برای دموکراسی، آزادی، صلح و عدالت میفروشند یا برای کشتن انسانها، اظهار داشت: چرا برخی دولتمردان کشورهای غربی به جایی رسیدند که فکر میکنند که دنیا جنگل است و آنها رئیس این جنگل هستند؟ پاسخ این سوال را میتوان زیادهخواهی و خالی شدن قلب این دسته انسانها از محبت به دیگران و دور شدن آنها از ارزشهای الهی و دستورات پیامبران عنوان کرد.
رئیسجمهور با انتقاد از دخالت نظامی در لیبی گفت: اعضای شورای امنیت باید پاسخ این سوال را بدهند که چرا قبل از آنکه هر تلاش دیگری را برای پایان درگیریها در لیبی انجام دهند و مثلاً هیاتی را برای حل اختلاف به آن کشور اعزام کنند یا به واسطه تحریم آنها را تحت فشار بگذارند در اولین گام به سراغ حمله نظامی رفتند.
احمدینژاد با اشاره به سخنان یکی از سران اروپایی که کشور لقب استعمار پیر را یدک میکشد، مبنی بر اینکه آرزو میکنم دولت احمدینژاد هر چه زودتر به پایان برسد، گفت: اگر ما این حرف را به رژیم صهیونیستی میزدیم غوغا میشد و همه بشریت زیر سوال میرفت انگار که همه بشریت همین معدود آدمکشها و جنایتکاران و وحشیهای صهیونیست هستند.
دکتر احمدینژاد با طرح این سوال که چه دلیلی باعث شد تا برخی کشورهای غربی به ساختن بمب اتم روی بیاورند، اظهار داشت: فرهنگ نظام سلطه متأثر از خوی جنگندگی است و زبان گفتگوی آنها زبان جنگ است. آنها مثل آدمهای عقبافتادهای هستند که اسلحهای به دستشان افتاده و بخاطر دوری از آموزههای پیامبران و تهی شدن دلهایشان از محبت ناچار به جنگ و درندهخویی روی آورده و در این مسیر بمب اتم هم ساختهاند و بواسطه آن سایر کشورها را تهدید میکنند اما باید بدانند که جوانان غیور ایران تا آخرین نفس با ایستادگی در مقابل هر گونه زورگویی سلطه گران، آنان را به خاک مذلت خواهند کشاند.
رئیسجمهور با بیان اینکه طبق آمار سالیانه سی هزار نفر در آمریکا بر اثر تیراندازی پراکنده فردی در آمریکا کشته میشوند، تصریح کرد: اگر در غرب عشق و محبت به همنوع ترویج شود چنین مشکلاتی هم نخواهند داشت.
احمدینژاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری نمایشگاه صنایع دستی کشورهای عضو سازمان اکو در خراسان شمالی خاطرنشان کرد: این اقدام شروع یک کار بزرگ است که آثار فرهنگی و اقتصادی بسیار سازنده و مثبتی دارد و نشان خواهد داد که میتوان انسانی و هنرمندانه زندگی کرد و فعالیت اقتصادی سالم هم داشت.