در این جلسه روسای قوای سهگانه بر تداوم برگزاری جلسات برای نزدیک شدن دیدگاهها و موضوعات موردنظر قوا تاکید کردند. محمود احمدینژاد، رئیسجمهور در این نشست بر برگزاری خوب و مفید این جلسات و تداوم آن تاکید کرد.علی لاریجانی، رئیس مجلس نیز بهعنوان میزبان این نشست با تاکید بر اینکه تداوم جلسات باعث نزدیک شدن دیدگاههای سران سه قوه خواهد شد، گفت که برخلاف اعلام برخی رسانهها، جلسات مشترک میان روسای سه قوه بهصورت مستمر و بدون تاخیر در حال برگزاری است اما برخی از جلسات رسانهای نمیشود.
آیتالله صادق آملیلاریجانی، رئیس قوه قضاییه هم پس از این نشست گفت که در این جلسات مهمترین موضوعات داخلی و خارجی که نیاز به بررسی بیشتری دارند مطرح میشوند و مورد بحث قرار میگیرند. وی افزود: این جلسات از این جهت که سران سه قوه رودررو با هم سخن میگویند و امکان حل و فصل بسیاری از موضوعات به شکل بهتری فراهم است اهمیت بسیاری دارد. به گزارش همشهری مروری بر جلسات برگزار شده سران قوا نشان میدهد که پس از انتصاب آیتالله صادق لاریجانی به ریاست قوه قضاییه و انتخاب دوباره محمود احمدینژاد به ریاستجمهوری، این نشست شتاب بیشتری بهخود گرفته است.
نخستین نشست سران قوا به میزبانی دستگاه قضایی 24 آبان ماه 88 در دفتر آیتالله آملی لاریجانی برگزار شد، دومین نشست یک ماه بعد (22 آذرماه) به میزبانی دولت در نهاد ریاستجمهوری تشکیل شد و سومین نشست نیز با فاصلهای یکماهه و اینبار با میزبانی مجلس و در دفتر علی لاریجانی در 13 دیماه 88 برگزار شد. چهارمین نشست مشترک روسای سه قوه، بار دیگر به دعوت قوه قضاییه و در 27 دی ماه در دفتر رئیس این قوه برگزار شد.
پنجمین نشست سران 3 قوه در دوم اسفند ماه 88 به میزبانی دولت برگزار شد و در حاشیه آن اخباری مبنی بر کاهش فاصله میان برگزاری این جلسات برای تعامل بیشتر قوا و تسریع در حل مسائل کشور منتشر شد. اما با وجود این ششمین جلسه سران قوا با 5 ماه تاخیر در مرداد ماه 89 به میزبانی علی لاریجانی در خانه ملت برگزار شد و در این نشست که دو ساعت و نیم به طول انجامید روسای قوا تنها به مذاکره پرداختند و هیچیک از مشاوران و معاونانشان را راه ندادند. با این اوصاف اگرچه فاصله این جلسات پس از انتصاب آیتالله لاریجانی کاهش یافته و ماهانه و حتی 2 هفته یک بار برگزار میشد اما تداوم آنها در سال 89 با وقفهای پنجماهه روبهرو شد که شاید بیارتباط با برخی اختلاف نظرها میان دولت و مجلس که گاه قوه قضاییه نیز به آن وارد شده است، نبود؛ اختلافاتی همچون اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها، عدمارسال مصوبات دولت به مجلس و اعلام صریح عدم اجرای برخی قوانین مصوب مجلس که به تایید مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده است.
هفتمین جلسه سران قوا به میزبانی آیتالله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه با بیش از یکسال تاخیر در شهریورماه90 برگزار شد. اگرچه روسای قوای مجریه، مقننه و قضاییه همانطور که علی لاریجانی گفته ممکن است دیدارهای خصوصی نیز داشته باشند و در حضور مقام معظم رهبری نیز در جلسات کارگزاران نظام، حضور یابند اما دیدارهای رسمی اینچنینی مدتها بود که به فراموشی سپرده شده بود. شاید بههمین دلیل بود که برخی اختلاف نظرها و گلایههای قوا از عملکرد یکدیگر، پیش از آنکه در جمع خصوصی سران مطرح شود، در فضای رسانهای طرح میشد. از اینرو با توجه به تاکیدات سران قوا در هشتمین جلسه خود بر لزوم تداوم برگزاری جلسات برای تعامل بیشتر، در آینده باید شاهد برگزاری منظم این جلسات بود.