به گزارش ایسنا، متخصصان انستیتو فناوریهای غذایی در آمریکا مشاهده کردند که هستههای شکافته آووکادو در تماس با هوای آزاد، رنگ نارنجی تولید میکنند که میتوان از آن بعنوان رنگ خوراکی طبیعی و سالم در محصولات غذایی استفاده کرد.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این یافته ارزشی دیگر به ارزشهای گیاه پرخاصیت آووکادو اضافه میکند. هستههای آووکادو در واقع 16درصد از وزن متوسط این گیاه را تشکیل میدهند.
کارشناسان تغذیه قصد دارند در آینده روی موارد استفاده این بخش از گیاه آووکادو برای تولید مواد غذایی با رنگهای سالمتر مطالعه کنند.