اکرامی از 1346 تا 1350 دانشجوی دانشگاه ایالتی ورگان در بالتیمور-مریلند آمریکا، رشته مجسمهسازی بوده است و آن را در دانشکده هنرهای زیبا تهران ادامه داده است.
ماکت آرم پست مکانیزه شیراز 1370 مجسمه آرم سازمان نوسازی شهر تهران 1372 ساخت مجسمه زمین بر اساس نقشه ابوریحان بیرونی از کره زمین جهت نصب در پاویون هیئت دولت در فرودگاه مهرآباد 1373 ساخت چهار مجسمه سنگی در پارک جمشیدیه تهران 1381 هفت پرنده سنگی، باغ خانه هنرمندان ایران 1382 مجسمه زمین، نصب در پارک گفتگو تهران و شرکت در نمایشگاههای گروهی و انفرادی در داخل و خارج از کشور، از جمله فعالیتهای حرفهای این هنرمند مجسمهساز محسوب میشوند.
اکرامی از سال 1366 کار مجسمهسازی را به طور حرفهای آغاز کرد و با مواد گوناگونی مانند چوب، گچ، سنگ، فلز و غیره کار کرده است.
اکرامی علاقه خاصی به ساخت مجسمههایی بر اساس نقشههای قدیمی جغرافیدانان و ریاضیدانان ایرانی دارد.
او در اینباره گفته است: "زمانی بانک صنعت و معدن از من خواست که پرتره "خوارزمی" را برایشان بسازم و از آن جا که هیچ عکس و تصویری از این دانشمند موجود نیست برای یافتن تصاویری فرضی از او به کتابخانه ملی مراجعه کردم و در جست و جوهایم نقشهها و طرحهایی از جغرافیدانان ایرانی را پیدا کردم که فرمها و طراحیهای آنها در این نقشهها من را مجذوب خود کرد و برای ساختن مجسمههایی بر اساس این نقشهها ترغیب شدم که مجسمه "خلیج فارس" بر اساس نقشه ابو اسحاق استخری در عسلویه را بر همین اساس ساختم".