همشهری آنلاین: معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام خبر حذف دوره کارشناسی پیوسته این دانشگاه، اضافه کرد: کنکور مهندسی فناوری ارشد تا پایان سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، رجبعلی برزویی در نشست خبری امروز یکشنبه 6 آذرماه از حذف مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه علمی کاربردی از سال آینده خبر داد و گفت: مجوز مقطع کارشناسی پیوسته برای دوره جدید ارائه نمی‌شود و این مقطع تحصیلی از سال آینده حذف خواهد شد.

وی با اشاره به اخذ مجوز 16 رشته در مقطع مهندسی فناوری ارشد، گفت: تا پایان سال آزمون این مقطع برگزار می‌شود.

به گفته معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی، رشته ‌های ممیزی انرژی در ساختمان، مدیریت شبکه برق، شبکه‌های توزیع نیروی برق، بهره‌برداری از نیروگاه‌های برقی آبی، دامپروری ارگانیک، مخابرات سیار، شبکه‌های فیبر نوری، بهینه سازی بکسرهای نوری، تولید قطعات هیبریدی بر پایه پلیمر، بهینه سازی تولید ماشین افزار، استخراج ذغال سنگ و معمار ارشد سرویس در سیستم های جامع بانکی ازجمله رشته‌های این دوره به شمار می‌آید.

برزویی با اشاره به اعلام آگهی عمومی از طریق سازمان سنجش در پذیرش دوره فناوری ارشد نیز گفت: پس از اعلام عمومی، آزمون کتبی برگزار و پذیرش به صورت نیمه متمرکز انجام می‌شود و افراد از بین دو تا سه برابر ظرفیتی که به مرکز مجری معرفی می‌شوند، انتخاب می‌شوند.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های پذیرش متناسب با هر دوره، هدفمند و محدود است، افزود: کمیته شهریه دوره‌های فناوری ارشد در حال بررسی میزان شهریه این دوره است که سعی کردیم شهریه آن فوق‌العاده پایین باشد.

برزویی با بیان اینکه در نظام آموزش عالی مهارتی تمام مقاطع از کاردانی تا سطوح عالی در نظر گرفته شده است، افزود: در دوره ‌های فنی هم مقاطع کاردانی فنی، مهندسی فناور، مهندسی فناور ارشد و مهندسی فناور خبره در نظر گرفته شده است.

به گفته معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در دوره های مقاطع مهارتی، مقاطع کاردانی حرفه ‌ای، کارشناسی حرفه ‌ای، کارشناسی حرفه ‌ای ارشد و کارشناسی حرفه ‌ای خبره تعیین شده است.

برزویی با اشاره به مزایای نظام آموزش مهارتی اظهار داشت: در این نظام تمامی فارغ التحصیلان علاوه بر تسهیلات مرسوم، از تسهیلات ویژه نیز برخوردار می‌شوند.

معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه پیش‌بینی شده است که در هر مقطع فرد بتواند به زیر نظام دیگر انتقال یابد، افزود: همه دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی می ‌توانند وارد نظام آموزش مهارتی شوند و بسیاری از ظرفیت خود را به سمت مهارتی پیش ببرند.

برزویی در ادامه سخنان خود با اشاره به نظام "آموزش کارکنان کشور" که نزدیک به 400 عنوان شغلی در قالب آموزش‌های ضمن خدمت می ‌شود، گفت: تمام آموزش کارکنان کشور در قالب دوره‌های علمی کاربردی ساماندهی می‌شود و مراکز مدیریت دولتی باید با پوشش دانشگاه علمی کاربردی فعالیت کنند.

کد خبر 152335
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز