به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، فروزان صالحی کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: مرگ سالیانه 217 میلیون نفر در جهان با کمبود مصرف میوه و سبزی در ارتباط بوده و از هر 5 مورد سرطانهای دستگاه گوارش یک مورد به علت مصرف کم میوهها است.
صالحی ادامه داد: 31 درصد بیماریهای قلبی عروقی و 11 درصد سکتههای مغزی در جهان ناشی از مصرف کم میوه است.
وی با اشاره به این که میوهها احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهند، تصریح کرد: میوهها کلسترول خون را کاهش داده و افرادی که حداقل روزی 2 تا 3 عدد میوههای سبز و زرد رنگ مصرف میکنند به مراتب سالم تر از بقیه هستند و دیرتر دچار پیری و عوارض آن میشوند.
به گفته این کارشناس تغذیه، دستگاه گوارش با مصرف میوه، قوی و ورزیده خواهد شد و سبب میشود که فرد کمتر دچار سوء هاضمه شود همچنین برای فعال کردن و تقویت کردن سیستم دفاعی طبیعی بدن باید از اقسام میوه و سبزیهای خام استفاده کرد.