دکتر معصومه صیفوری در گفتو گو با ایسنا، اظهار داشت: سروتنین یک نوروترنسمیتر یا عصب رسانه است که در تنظیم احساسات و خلقیات انسان نقش مهمی را ایفا میکند و پیش زمینه ساخت آن در بدن وجود امینوی تریپتوفان است.
دکتر صیفوری در ادامه تصریح کرد: لذا با خوردن مواد غذایی حاوی تریپتوفان میتوان سطح تولید سروتنین را افزایش داد و از بروز اختلال افسردگی تا حدود زیادی جلوگیری کرد.
وی گفت: لبنیات یکی از مهمترین منابع تامین تریپتوفان هستند و در کنار آن میتوان از تخم آفتابگردان، دل و جگر، ماهی و بسیاری دیگر از مواد غذایی نام برد.
دکتر صیفوری تاکید کرد: مصرف بعضی مواد غذایی با کاهش استرس همراه است زیرا فعالیت سروتنین را در پی دارد که فرد را آرام کرده و احساسات را تنظیم میکند. در واقع تولید سروتنین احساس سرخوشی در انسان ایجاد میکند و مانع از بروز افسردگی میشود.
گفتنی است، از مهمترین منابع تامین تریپتوفان میتوان به گل کلم، بروکلی، تخممرغ، جوجه، اسفناج و میگو اشاره کرد.