مواد لازم برای 10- 8 نفر:
پودر سوخاری شکلاتی: یک و نیم پیمانه
کره آب شده: یک چهارم پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
پنیر خامهای نرم شده: 226 گرم
شکر: یک و نیم پیمانه
تخممرغ بزرگ: سبک هم زده شود.
پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
خامه ترش: یک پیمانه
شیر بدون چربی:نصف پیمانه
پودر وانیل: 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید: یک قاشق چایخوری
رنگ غذای خوراکی قرمز: 6 قاشق چایخوری( 28 گرم)
پنیر خامهای نرم شده: 85 گرم
کره نرم شده: یک چهارم پیمانه
شکر: 2 پیمانه
پودر وانیل: یک قاشق چایخوری
چند شاخه نعنا برای تزیین
طرز تهیه:
• پودر سوخاری کاکائویی، کره آب شده و یک قاشق چایخوری شکر را خوب با هم مخلوط کرده و آن را درون قالب کیکی ریخته و به سمت پایین کاملا فشار دهید.
• درون کاسه یک همزن برقی 226 گرم پنیر خامهای را با یک و نیم پیمانه شکر خوب همزده سپس تخممرغ و 6 ترکیب بعدی را به کاسه اضافه کرده و با سرعت کم آنها را خوب با هم مخلوط کنید. مایه را درون لایهای که از قبل آماده کردهاید بریزید.
• قالب را درون فر ابتدا روی حرارت 325 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه سپس روی 300 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت و ربع یا تا زمانی که مایه کیک سفت شود حرارت دهید.
• حرارت را خاموش کرده و بگذارید کیک درون فر به مدت 30 دقیقه بماند. کیک را همانطور که در قالب است از فر خارج کرده و در محیط بیرون فر 30 دقیقه دیگر نیز آن را خنک کنید.
• سپس روی کیک را پوشانده و 8 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
• با استفاده از همزن برقی 85 گرم پنیر خامهای نرم شده را با یک چهارم پیمانه کره مخلوط کرده سپس به آرامی شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• کیک را از قالب بیرون آورده ( ابتدا لبههای کیک را با چاقو آزاد کنید سپس آن را از قالب بیرون آورید) و از رویه آماده شده پنیر و کره و شکر و وانیل روی آن پخش کنید.
• در صورت تمایل روی کیک را با شاخههای نعنا تزین کنید.
www.myrecipes.com